Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
buggy board za traxx vozičke?! 2.10.2008 21:44:32
|
|
|
|
Bubamara
|
oprostite, ker se oglašam tudi tukaj, ampak bi rada res dobila to informacijo, da ne bi nabavljala in potem ne bi pasalo... Zanima me, če kdo uporablja buggyboard basic za voziček traxx jaguar 3 ....no mogoče tudi traxx jaguar 4 alpa celo traxx marlin 3 oziroma 4, sej mislim, da imajo zadnji del ogrodja enak... kako je kaj uporaben, je treba kakšne dodatke dokupit , kako kaj 'volan' vozička ovira drugega otroka,- ali ta lahko stoji... ?! in še to mogoče...glede na to, da je moj prvi otrok že 15kg težek..a je to primerna stvar al bom gurala vse skupaj ko kaka cankarjeva mati, kot sem nekje prebrala ;) hvala vsem za informacije in lep pozdrav bubamara
|
|
|
|
RE: buggy board za traxx vozičke?! 3.10.2008 9:02:56
|
|
|
|
poka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamara in še to mogoče...glede na to, da je moj prvi otrok že 15kg težek..a je to primerna stvar al bom gurala vse skupaj ko kaka cankarjeva mati, kot sem nekje prebrala ;) hvala vsem za informacije in lep pozdrav bubamara Na prvo vprasanje ti ne znam odgovorit. na to pa tako..tudi mi pricakujemo drugega in dokler se bo ta rodil bo prvi ze imel 15kg..sem se malo pozanimala okoli za buggyboard in so mi odsvetovali..da po 15kg ni vec varen. Tako so mi v trgovinah svetovali. Kaksna mamica, ki pa ima izkusnje ti bo znala bolje povedat.
|
|
RE: buggy board za traxx vozičke?! 7.10.2008 14:26:24
|
|
|
|
tojeto1
|
Evo, mi smo imeli buggy boarda . Itak se kupi tak, da paše na vse vozičke. Ta-večji je bil star 3 leta (ne vem točno koliko kg je imel takrat ), pa nam je na morju ful prav prišel, ker smo hodili na daljše sprehode - 2uri hoda. Samo je tale stvarca kr potuha - pol pa ta večji ni hotel več hodit, sam gor je hotel stati. Pa smo se vedno moral dilat - v eno stran hodiš , nazaj pa na buggy boarda. Res super stvarca! Pri 4 letih smo ukinili, ker je bil že dost velik, da je skoz hodil, pa tud pregovarjat, kdaj bo hodil in kdaj se bo peljal se nama ni več dal. Se pa ne da hodit z njim po makedamu, ker buggy board ful trese, pa se čist razmaja. Res, da stane veliko in da je v našem primeru prišel prav le 1 leto, bi ga priporočala vsem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?