Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nujno zemljevid ljubljana rim 2.10.2008 20:31:15
|
|
|
|
principessablu
|
Pozdravljene,imam en velik problem in sicer čez par ur hrem v rim,bla sem že 2 krat z avtom in zgrešla izvoz,torej sem šla do milana,nardila 500km preveč,mislim too much,sm blond,vglavnem zemljevida ne znem brat,ker mi une črtice ne pomenjo prac nč,sam sem še bolj zmedena,iščem na netu,ker vem da obstaja in sem enkrat že našla,sam zdej pa ne najdem prav pot od lj-rim,kjer je vse napisano kam moram it,kje zavit,kok km...mam celo garmin sam kva mi pomaga če ga ne znam uporabljat,sem ga glihkar dobila v roke,pa to je eno čudo,bi rabla koga zraven,da bi se ukvarjal z njim,vglavnem HELLLPPPPPP!!! hvala za pomoč...grazie tante
|
|
|
|
RE: nujno zemljevid ljubljana rim 2.10.2008 20:37:23
|
|
|
|
copka
|
ojoj, do milana Zemljevida lih nimam- moras pa ko prides do Venezie zavit za Bologno-Firenze-Rim
|
|
|
|
RE: nujno zemljevid ljubljana rim 2.10.2008 20:55:40
|
|
|
|
principessablu
|
hvala mič,to sem iskala..sem najdla,sam mene je spet groza,sigurno bom kej zavrknila,pa še miljon možnosti je...se pravi da moram pri venezii zavit za bologno,a ani tko da moram pri bologni ven-dol?hmmm hvala vseeno...
|
|
|
|
RE: nujno zemljevid ljubljana rim 2.10.2008 21:11:42
|
|
|
|
pufetta
|
Ma nimaš kaj zgrešit, le pred Padovo bodi pozorna, da greš za Bologno (pa ne za Milano ). Pri Bologni pa ti ni treba nikamor ven hodit...glej za Firenze...no potem si pa že kmalu v Rimu. Sem pa ti kar malo nevoščljiva, ker greš v Rim...sama sem tam živela kar neki časa in sedaj mi takooooo manjka.
|
|
|
|
RE: nujno zemljevid ljubljana rim 2.10.2008 21:14:45
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: pufetta Ma nimaš kaj zgrešit, le pred Padovo bodi pozorna, da greš za Bologno (pa ne za Milano ). Pri Bologni pa ti ni treba nikamor ven hodit...glej za Firenze...no potem si pa že kmalu v Rimu. Sem pa ti kar malo nevoščljiva, ker greš v Rim...sama sem tam živela kar neki časa in sedaj mi takooooo manjka. drži se tega in ne moreš falit. Sploh pa bi rekel moj nono: "vse poti vodijo v Rim"
|
|
RE: nujno zemljevid ljubljana rim 2.10.2008 21:19:58
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Sej ti ni treba met zemljevida za v Rim pridet, saj ne greš v eno selo. Ti sam table glej. Pa dobr je vedet, približno v kateri smeri je Rim, ja. Sicer pa zdaj imaš plan, tako da bo vse bp.
|
|
RE: nujno zemljevid ljubljana rim 2.10.2008 21:20:34
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Moja žabica ima 7 mesecev. Jao, se staram! Moja jih ima 14, se pravi sem dvakrat starejša od tebe.
|
|
RE: nujno zemljevid ljubljana rim 2.10.2008 21:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma nimaš kaj zgrešit, le pred Padovo bodi pozorna, da greš za Bologno (pa ne za Milano Da. Jaz ti predlagam se en dober kapučino na autostradi :) takoj ko gres mimo Benetk.
|
|
|
|
RE: nujno zemljevid ljubljana rim 2.10.2008 21:33:26
|
|
|
|
dulcinea
|
Saj garmin ni noben bavbav. Užgi ga, in kot naslov vtipkaj država Italija, mesto Rim, pol pa še ne rabiš pridt točno na naslov, kar eno iks ulico vpišeš. Recimo vtipaš A in končaj pa ti bo samo predlagalo ulice. Naštimaš nekam na okno ali armaturo in mu rečeš pojdi. In ti bo govoril. Ti sploh ne rabiš ekrančka gledat.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?