puncica -> RE: malo užaljena! (3.10.2008 14:36:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Obstajajo pa res še drugi forumi,sploh eden,kjer so včlanjeni bolj normalni ljudje,ki ne popljuvajo vsakega,ki si drzne vprašat"kej bolj čudnega"! Veš tudi RR je bil pred 4-5 leti tako idiličen, kolk je blo tem kako se zastopmo, kako se nič ne kregamo, kako pa se drugje blatijo ampak vsak forum če je kulčkej raste in je na njemu vedno več uporabnikov in danes je RR tak kot MON se kregamo, se imamo radi, sprašujemo blesarije, kakamo po temah in če ti to ni všeč pač greš drugam, če ti je pa ostaneš, mene tako zelo tole ne moti in se tle že 5 let počutim domače, ne vem kaj se sekirat da ti ne odgovarjajo in to ponavljanje da je drugje boljše, ne vem kaj sploh še čakate tukaj, sej vas noben ne bo pogrešal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], to je virutala in nekoga ki ga je poznal pred časom cel forum in bil zlo jezen nanjga (Baldi npr) je šel drugam in je postal pozabljen. No tako nekako si jaz to razlagam, tud mene verjetno noben nebi pogrešal in sem se zarad tega nehala obremnjevat, ker je res važna realnost vituala je le zabava.
|
|
|
|