za vse ki se trudite (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Maša -> za vse ki se trudite (16.3.2005 18:28:04)

V bistvu sem sedaj bol na sosednjih forumih, ampak sem danes rekla, da moram malo pogledati kaj se dogaja tukaj kjer sem kar nekaj časa čakala in upala z ostalimi, jokala po missed abortus na koncu pa le 9nebesa!

Hotela sem vam le poslati neskončno:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:,
da vas tako osrečijo kot te mesece osrečujejo mene

lp,
Maša in še nekdo ki raste v meni

mujcek -> za vse ki se trudite (16.3.2005 19:04:23)

Maš najlepše hvala za :angel:, če jih kdo rabi jih me čakajoče in friške :nosecka:...

Tudi tebi pošiljam :angel:, naj čuva tebe in tvojo piko (saj ni več pikica), :duda: čim boljše počutje v bušiju, tebi pa lepo nosečnost in lep porod.

:rozica::rozica::rozica:

Skye -> za vse ki se trudite (16.3.2005 20:04:44)

oh kako lepo:love:

naj tebe in tvojo :duda: prav tako čuvajo
:angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Lp
Skye

pupika -> za vse ki se trudite (17.3.2005 7:42:44)

Draga Maša, hvala ti.

Naj tebe in tvojo pikico čuvajo :angel::angel::angel::angel:.

natja_ -> za vse ki se trudite (17.3.2005 9:36:57)

Hvala ti maša, res si zelo prijazna.

Čuvaj sebe in svojo pikico :duda:

srečno - natja

Andy13 -> za vse ki se trudite (17.3.2005 10:05:47)

Maša, tudi jaz se ti zahvaljujem za :angel:-ke, res zelo prijazno od tebe! :love:

Tebi pa želim srečno nosečnost in nobenih problemov. Uživaj in ne pozabi se pustiti razvajati. :rozica::rozica::rozica:

bambi -> za vse ki se trudite (17.3.2005 11:30:30)

To je pa res lepo od tebe MAša, tudi jaz se pridružujem tvojim željam, ker sem sama bila tukaj več kot 1 leto in ne vem kako bi zdržala, če ne bi bilo tukaj vseh teh zlatih punc, ki so me tolažile in mi vlivale upanje..... in bilo je vredno vseh bolečin in solza, ker sem danes tudi sama :nosecka: in vem da bojo tudi ostale punce tukaj slej kot prej zagledale :modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza:

Moj osebni :angel: in vsi ostali naj vas čuvajo....

Bambi

Mijavček -> za vse ki se trudite (17.3.2005 13:47:35)

:bravo::bravo::bravo:

hvala maša, k si tko prjazna. Tudi tebi vse naj naj naj
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mijavček:muca:

Stran: [1]