naraščaj (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

andreas -> naraščaj (16.3.2005 17:30:34)

Pozdravljene!
Vidim, da tu klepetate samo ženske. Kje so bodočo očki?
Z ženo se že 9 mesecev trudiva na:duda: pa nama še ni uspelo. Žena pravi naj ne delam panike, kaj menite vi?

tinkamiška -> naraščaj (16.3.2005 17:41:30)

Pozdravljen andreas! To je pa res nenavadno, da se nam tukaj oglaša bodoči očka:bravo::bravo::bravo:

Ko bi le bilo še več takih:bravo:

A sta že bila na kakšnih preiskavah? Do enega leta je čisto normalno, to naše:sloncek: za dojenčka, potem pa se začnejo razne preiskave...lahko pa tudi že malo prej odvisno od G.

Pri nas pravimo čim manj se obremenjevat s tem:zmeden: pa vsake dva dni:sloncek: pa fejst držimo pol pesti pa fige;)pol pa včasih rata:)-

Upam, da vama čimprej rata.

LP
Tinka

mujcek -> naraščaj (16.3.2005 19:00:45)

ohoho, glej ga tička :)- Čestitam za pogum in dobrodošel :bravo::bravo::bravo::bravo:

Veš včasih pa bi res bilo fajn slišat moško mnenje, pa ni bilo moških :)

Drugače pa ne obupat ampak drago prepričat in na delo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:!

Moškim pa ja to ni problem (:sloncek::sloncek:), lepo pridni bit pa bo uspelo :miska::miska::miska:

Pia73 -> naraščaj (16.3.2005 19:32:21)

Že nekaj časa nazaj se nam je tu in tam oglašal ŠeNeTata pa smo se kar fajn pomenili in si svetovali. Pol je pa naenkrat nehal sodelovati. :(( Le pridi med nas. Do enega leta pa ni panike, tako da le pogumno!

Skye -> naraščaj (16.3.2005 20:01:42)

Pozdravljen andreas...dobrodošel:bravo::bravo:

Lepo da se tud moški tu in tam opogumijo:)

Žena ima prav....nima smisla delati paniko.....preveč je lahko drugih vzrokov da nam ne uspe...zakaj bi si še sami oteževali zadevo. Vidva se samo imejta rada...pa bosta videla, da bo tud vama uspelo. V kolikor pa vama ne uspe v roku 1 leta, pa kar pogumno do G...ki vama bo pomagal dalje.

Lep pozdravček
Skye

andreas -> naraščaj (16.3.2005 21:12:07)

Ojla!
Hvala za tak lep sprejem na forumu.Ste me kar lepo potolažile. Ja, človek si pač želi kakšnega naslednika,a ne. Zdravniške pomoči še nisva iskala. Jaz se pa čedalje bolj nagibam, da bi šel na spremiogram. Al še mal počakat? A.

emaa -> naraščaj (16.3.2005 21:17:07)

lahko greš, ampak jaz bi raje še malo počakala, saj imata še nekaj mesecev. Moj ga je sicer preživel, ampak bi se mu izognil, če bi se dalo (pa tudi jaz bi rajši videla, da nobenemu od naju ne bi bilo potrebno preiskav opravljat). Je pa težko, ko čakaš in čakaš, pa ni zaželjenega rezultata. Ampak tudi to bo, pustita se še malo presenetiti.
LP

Pia73 -> naraščaj (16.3.2005 21:18:34)

Jaz ti tudi svetujem, da še malo pačakaj. Ni prijetno, veš,...vsaj mojemu ni bilo.

GoYa -> naraščaj (16.3.2005 21:39:41)

Jaz bi pa šla na spermiogram. 9 mesecev ni lih mala doba.
Tako se ne boš spraševal, a je ok ali ni, ker boš točno vedel in če slučajno (bog ne daj) ne bo kaj v redu, lahko že zdaj ukrepata. Čeprav bo mogoče katera rekla mesec gor ali dol, meni je vsak dan dragocen.

LP.

P.S.: Pa dobrodošel. Še veš takih bi rabili ;)

Pia73 -> naraščaj (16.3.2005 21:41:53)

Jaz jih full poznam, ki so zanosili malo pred ali malo po enem letu in sem mnenja, da taki, ki hodijo prej na pregledu vzamejo vrsto komu, ki čaka dlje,....

Mnenja pa so različna.

Anitka -> naraščaj (16.3.2005 21:57:04)

Pozdravljen Andreas :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Najprej en veeeelik :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvoj pogum, da si se nam pridružil.

Tudi jaz mislim, da še ni velike panike in se strinjam s Pio 73. Seveda pa ti zaploskam še enkrat :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ker se kar sam od sebe odločiš za spermiogram, še preden gre tvoja :love: na preiskave.

Želim vama, da vama uspe čimprej,brez vsakršne pomoči.

LP,

Anitka:metulj:

TVN -> naraščaj (17.3.2005 8:36:49)

Dobrodošel, Andreas! Skočila sem iz foruma Prvič noseča na tale prejšnji, da vidim, kaj se dogaja. In kakšno lepo presenečenje, končno moški predstavnik! Moje mnenje je, da kak pregled nič ne škodi, še posebej, če redno delata na pikici že skoraj eno leto. Meni je moja G rekla, da če po 3 - 6 mesecih ni uspeha, je kar dobro, da se naredijo prvi pregledi. Spermiogram ni nikakršen bav-bav, moj ga je naredil 2x, punca je lahko tudi zraven, tako da res ni problema. Seveda pa odsvetujem kakršno koli kompliciranje okoli zanositve. Imejta se rada, čim manj razmišljajta, privoščita si kakšen skupen, romantičen oddih, stiskajta se in pikice bo tu. Vse dobro!:)

Andy13 -> naraščaj (17.3.2005 10:16:04)

Andreas dobrodošel! :rozica:

To je pa res zelo prijetno presenečenje, da se oglaša bodoči očka. Midva se trudiva 4 mesece, pa se mi to zdi že cela večnost. :ups:
Kakor so punce povedale do enega leta je nekako normalno. V vsakem mesecu imamo 25% možnosti da zanosimo. No, če smatraš, da bi bilo dobro, da greš na spermiogam, pa kar pojdi.

Poskušajta se čim manj obremenjevati ker še ne rata, ponavadi kak oddih zelo pomaga, saj imaši misli le eden za drugega, vse drugo (ki pa obremenjuje) pa odklopiš. SREČNO, pa da čimprej dobita :duda:.

Mijavček -> naraščaj (17.3.2005 13:44:37)

:bravo::bravo::bravo:
Živjo Andreas!

Kakšna lepa popestritev!

ČE tvoja ženka nima nobenih težav (redne, normalne M itd) potem še res ni panike, če pa te že fajn skrbi, lahko greš k svojemu osebnemu zdravniku po napotnico za spermiogram, da boš pač bolj miren. To tud neki pomeni. Moj je šel na s. brez problema, je rekel, da sploh ni tko grozn, sicer se mal butast počutiš, ampak ni panike. pa še ful hitro je opravil :ups: :)-:)-:)-
koker jaz vem, za s. ni nobene vrste (v LJ je moj čakal 10 dni) in če v Lj ni vrste, pol je verjetno tud drugje ni, tako, da ne skrbet, da boš komu po nepotrebnem vrsto delal.;) 9 mesecav se meni ne zdi tako malo, res pa je, da nekaterim pač kaneje rata in ni nič narobe.

Srečno!

Mijavček:muca:

andreas -> naraščaj (17.3.2005 19:20:00)

Ta mesec bova še počakala, da vidiva, če nama je kaj ratalo. Če ne, bom pa res šel na spermiogram. Tko zoprno pa res ne more bit. Se moramo za kakšno stvar tudi moški kaj žrtvovat, a ne. Ženske morate včasih še kaj drugega prestat. Zanima me, če skoz jeste folno kislino, čeprav že več mesecev delate na:duda:
LP. A.

tinkamiška -> naraščaj (17.3.2005 20:04:00)

Hej Andreas:)

Men se zdi kr fajn tale vajina odločitev, pa moj mož je tut prestal spermiogram, ki pa ni bil najboljši, je pa zato začel jest razne koencime Q10 in C-vitamine in cink, ker baje to pomga;)

Sama jemljem folno kislino samo od O pa do M, ker baje to čist zadostuje;)

Pa da čimprej rata ne;)

LP,
Tinka

emaa -> naraščaj (17.3.2005 20:47:10)

prvih 8 mesecev, ko sva delala na :duda: sem jemala folno, zdaj jo imam v predalu, ko bom zagledala :modri: ali :roza:, pa jo bom začela spet jemat. Saj moj je tud spremiogram preživel, dvakrat, ker ga ponovijo iz preventive, pa mi je rekel, da bi dal vse, da ne bi imela take diagnoze kot jo imam. Ampak bova tudi midva kamlu prišla do :duda:, mogoče nama je pa ta mesec ratalo, nikoli se ne ve.
LP

Stran: [1]