zavračanje goste hrane (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

boco -> zavračanje goste hrane (2.10.2008 14:54:08)

Doma imamo 6-mesečno princesko, ki že kake 14 dni zavrača gosto hrano, pa me zanima če ima katera podoben primer in kaj bi lahko bil vzrok.
Vse od 4 mesca naprej je zelo lepo jedla skoraj vse kar sem ji ponudila, zdaj pa je naenkrat začela delat zelo velike probleme kar se tiče goste hrane.običajno 1x na dan zelo lepo je, vse ostale obroke pa težko spravim vsaj kakšno žličko v njo.Pa sem ji poskusila dat obrok malo bolj hitro (da ni preveč lačna), al pa ji ponudim drugo hrano, če za prvo ni zainteresirana, pa sem poskusla z bolj redko hrano, ampak običajno nič od tega ne obrodi sadov. No kar se pa stekleničke in mleka tiče pa je brez problema (to ji dam še 3x na dan).
Imajo lahko zobki kakšen vpliv na to? Dva spodaj že ima, zdaj pa mislim da jo zgornji že zelo mučijo. Je pa tudi precej sitna zadnje dneve.
Bom vesela kakršnega koli nasveta oz. mnenja.

anita4 -> RE: zavračanje goste hrane (2.10.2008 19:53:23)

No , pri nam je bilo isto, ko so prihajala zobki, tamali enostavno ni bel nek velik jedec(razen mleka).
Še sedaj ko je star 9,5 mesecev in mu spet kukajo ven zobeki , se je enostano ponovilo, tako da lahko rečem da več poje mlekeca kot pa gh.
lp
anita

Tisana -> RE: zavračanje goste hrane (2.10.2008 21:52:41)

Pri nas je vedno problem, ko so zobki. Mogoče je pa tudi to, da hoče malo bolj glodati, sama kaj v usta nositi,... da ni vse samo spasirano in na žlico. Vsaj pri nas je bilo tako. Samo ne pozabi zaščititi otroka, sebe, pohištvo,... ker bo hrana čisto povsod. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Doll -> RE: zavračanje goste hrane (2.10.2008 21:58:26)

Silit jo nekar,pa ji daj flaško,kaj potem ;)
Ja,če je sitna ,jo nekaj mantra.
Boste že videli,če bo pa tole predolgo trajalo,pa kar do P

En [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]  za vas,da čimprej uredite in da boste kmalu začeli lepo papati

katra55 -> RE: zavračanje goste hrane (3.10.2008 13:07:12)

Pri nas je bilo isto pri 6 mesecih, začela je odklanjat hrano, samo dojila se je. Po 14 dneh pa so prišli zobki in takrat je spet začela jesti GH.
Mogoče so tudi pri vas krivi zobki.

Stran: [1]