Martina27 -> RE: dr. Mujezinović MB (5.10.2008 19:53:28)
|
Da še jaz napišem mojo izkušnjo z njim.... ja, res je, da vsi na svetu delamo napake in pač žal imate tudi nekatere z njim slabe izkušnje.. kar mi je žal, ker sama vem, kaj ti pomeni ko si noseč in ti nekdo res fantastično opiše, pokaže in razloži o otročku ki raste v tebi... No, jaz sem bila noseča 6 mescev in sem dobila lažne popadke, takrat me je sprejel v Mb porodnišnici on(vsaj takrat je še delal v Mb porodnišnici, potem pa vem da je odšel vstran), mi vse razložil, zakaj je to tako kot je, kaj lahko temu sledi, kakšne postopke bodo uporabili in seveda da se bo on osebno potrudil po najboljših močeh, da mojega otročka obdržim v trebuščku do konca. No, ko so se popadki umirili sem začela krvavet in nihče ni vedel od kje. Enega jutra je prišel v bolniško sobo do mene in mi 1 uro razlagal o zadevah, o katerih nisem takrat imela pojma. Razložil mi je resnično vse, bil je resnično prijazen sočuten.... ginekolog, ki si ga lahko želi vsaka.... No, takrat mi je dal injekcijo za pljučka, da so se mojemu sončku hitrejej razvila, da če bi jmi spročil porod, bi takrat moj sonček preživel... Jaz sem takrat tok jokala....on je bil tam in me tako psihično zmotiviral, da sem se na koncu že smejala. Ja, zame je on en izmed fantastičnih ginekologov in če bi imela možnost bi on bil moj osebni ginekolog. Ampak takrat je zapustil porodnošnico in odšel na ginekološki oddelek, ne vem zdaj točno, v glavnem tam v 1 nad ko sem jaz takrat ležala ni več opravljal vizite. Je pa res, da ene imate z njim dobre druge slabe izkušnje. Sem se pa oglasila sam iz tega razloga, ker ga ne bom nikoli pozabila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|