|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   carski rez
2.10.2008 13:29:57   
katjuša79
Spoštovane!

Zanimajo me vaše izkušnje z carskim rezom oziroma izkušnje po njem. Prav tako me zanima, če je katera imela carzki rez in je imela spiralni blokuser posted image ali kako se že prav reče. Skratka da si buden med postopkom.
Hvala za kakršno koli informacijouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: carski rez
2.10.2008 13:45:14   
travica
imela CR zaradi medenične vstave
spinalna je ful ok, ker ti že takoj prinesejo dojenčka pokazat in čez kakšni 2 uri ga že lahko dojiš (medtem, ko sem brala komentarje mamic, ki so imele popolno narkozo in so dojenčke dobile šele naslednji dan)
okrevanje pa je hudo: najprej 1 teden v bolnici (komaj sem čakala da pridem domov, da lahko v miru spim, imam svojo kopalnico,...)
potem pa okrevanje doma... najtežje mi je bilo ponoči vstajat in malo dojit. Nikakor se nisem mogla prvilno namestit, vse me je nekaj vleklo in bolelo... pa je bilo po 14tih dneh boljše

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2008 13:59:09   
Skye
imela CR pod polno narkozo......user posted image   user posted image dobila že po treh urah v objem....po CR sem okrevala zelo hitro...v bistvu sem bila že 3. dan kot rožica...ampak mislim, da je to prej izjema kot pravilo.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2008 14:09:31   
lemavrica
Imela CR pod polno narkozo. Največ problemov sem imela v P s tistimi njihovimi haljami, ko sem se spravljala v posteljo in mi je rano zategovalo. Doma sem pa hitro okrevala. V 1l skoraj nisem imela bolečin v rani.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2008 14:15:22   
nejcko
Katjuša, vidim, da si bolj nova tukaj.
Na  tem linku imaš obširno debato o CR:

http://www.ringaraja.net/forum/Vse_o_carskem_rezu/m_629294/tm.htm

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2008 16:31:37   
Ayo
Jaz sem bila budna med CR, super zadeva user posted image user posted image , takoj so mi ga pokazali, dotaknila se se ga, mu govorila. In ja, cez 2 ure sem ga ze dojila user posted image
Okrevala sem pa zelo hitro. Se isti vecer (CR ob 12.30) sem s pomocjo sester prisla do umavalnika, da sem se malo umila, naslednji dan sem ze hodila, sicer bolj kot ena upokojenka, ampak je slo super. 3. dan je bilo ze ok. 7. dan ko sem prisla domov, sem bila ze v trgovini.
No, je pa res, da vse bolj slow motion in zelo hitro sem se utrudila, ta utrujenost je trajala par mesecev.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2008 21:02:46   
lotty4
Tudi jaz sem imela spinalni blok in če bi se mogla šeenkrat odločiti, bi se isto. Dojenčico so mi takoj pokazali, me potem zrihtali in odpeljali v sobo. Ta malo so mi prinesli tkoj ko so jo oblekli.Sestre so stalno skrbele da me ni bolelo. Tudi jaz sem si močno želela domov in peti dan sem končno šla. Ta malo pa mi je vedno dvigoval mož podnevi in ponoči tako da stem nisem imela težav. Imam tudi lepo zaceljeno.
Baje pa pravijo da tiste ki imajo carski rez v narkozi jih v času zbujanja močno boli in dolgo časa traja da protibolečinska zdravila primejo. Tega iz izkušenj ne vem zato boš morala vprašati druge.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 21:13:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lotty4)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2008 8:03:17   
katjuša79
Hvala vsem za odgovore sem malo prepozno videla, da je ta tema že odprta.
carski  rez naj bi imela zaradi medenične ustave in so predlagali obrat. Seveda nism bila zato, ker sem dvakrat rodila naravno.  No včeraj pa sem imela pregled in je zdravnica povedala, da se je user posted image kar sam pravilno obrniluser posted image . upam da bo tako tudi ostal.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 9:41:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katjuša79)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?