|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v trebuhu,želodcu
2.10.2008 13:15:47   
Binko
Hello!

Noseča sem deset tednov zadnje čase pa me ful boli tebuh in želodec ! Kakšen dan je dobro, kakšen dan pa pride, da me ful boli. Mislite,da je kaj narobe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v trebuhu,želodcu
2.10.2008 13:49:18   
Naja30
Nič ni narobe, povsem normalno je.

(odgovor članu Binko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2008 14:58:54   
lewinsky
Odvisno.
Jaz sem imela take probleme v triintridesetem tednu,pa sem imela pritiska skoraj 200 in so me zadnji čas obdržali pri pokončnih,seveda pa so najpej malega rešili.
Če kaj ni uredu boljš da greš h ginekologu.

Za vsakim dežjem posije sonce!

(odgovor članu Binko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2008 21:05:24   
lotty4
Normalno je in vesela boš če te bo samo želodec matral.

(odgovor članu lewinsky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Katero ime vam je bolj všeč?
tiamia

Aljaž (49%)

Anej (34%)

Tjan (16%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!