balončica -> RE: II ne pričakujemo aprila 2009 (29.4.2009 10:03:47)
|
Me je klicala prijateljica in sva vse analizirali, tako da nisem mogla prej napisat. BetaHCG je močno povečan, ni mi povedala vrednosti, baje normalen za te tedne. Je pa rekla, da sem premalo noseča, da bi se kaj videlo in da ni nobene panike. Včeraj je tudi naredil slikco, kaj se je videlo in je ona rekla, da vidi močno povečano zadebljeno steno v maternici, on je rekel, da tega ne vidi. [sm=zmeden.gif] Tako je tudi rekla, da mi jutri ni potrebno nič hoditi se pokazat, ker se itak še ne bo nič videlo, naj pridem naslednji četrtek. Če bi pa začela krvavet ali da bi se pojavile bolečine, pa takoj nazaj. Sem vsaj malo pomirjena, čeprav strah me bo pa pa vseeno in ne bom mirna, dokler se ne bo kaj bolj jasnega videlo. Moti me, zakaj včeraj ni rekel, da sem mogoče manj noseča in da se zato ne vidi, zakaj je me je obravnaval kot da sploh nisem noseča. Hvala vam punce za vse dobre misli in držanje pesti, res sem vam hvaležna. Srčno upam in si želim, da se tole srečno izteče in da bo vse v redu.
|
|
|
|