|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2009
19.3.2009 9:23:01   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

od kr si postala aqua destilata user posted image user posted image user posted image user posted image  pa purificatauser posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Hej aqua pokaži da si tudi gasata user posted image  

ja, zadnje čase sem tud gasata, mi neki ven ruka soz vse luknje.... user posted image user posted image user posted image user posted image

sem virozo fasala, pa še user posted image ... tako da sem gasata ko šampanjc... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi je kar zdelo, da boš kmalu vrnila žogico user posted image   user posted image   user posted image

Čim prej se pozdravi, potem pa v akcijo, kajti velika noč je za vogalom.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 851
19.3.2009 9:23:26   
pikicao.
aqua neki mi pesas zadnje case user posted image user posted image user posted image  te je smetenje cist povozilo..bos mogla mal prakse met.. a nama zrihtam en dan na unm srferskem kamijoncku.. pa bova smeti pobiraleuser posted image user posted image user posted image  dve bjondi gor hahahahaha
to bi blo smeti user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 852
19.3.2009 9:24:13   
aqua77

od kr si postala aqua destilata user posted image user posted image user posted image user posted image  pa purificatauser posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ja, zadnje čase sem tud gasata, mi neki ven ruka soz vse luknje.... user posted image user posted image user posted image user posted image

sem virozo fasala, pa še user posted image ... tako da sem gasata ko šampanjc... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi je kar zdelo, da boš kmalu vrnila žogico user posted image   user posted image   user posted image

če mi zajc ne bo prinesu +, ga vržem na žar, al pa u golaž... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
19.3.2009 9:25:06   
pikicao.
sam d nous pujsa vrgla gor..enga roza k dost miga user posted image user posted image user posted image
kr ti bom odpujsala k pipiju in melkijaduuser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 854
19.3.2009 9:25:16   
aqua77

aqua neki mi pesas zadnje case user posted image user posted image user posted image  te je smetenje cist povozilo..bos mogla mal prakse met.. a nama zrihtam en dan na unm srferskem kamijoncku.. pa bova smeti pobiraleuser posted image user posted image user posted image  dve bjondi gor hahahahaha

sam si morva zrihtat rozaste plaščke, da bova izstopale( kot da drugače nebi)!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.3.2009 9:25:54   
S*

če mi zajc ne bo prinesu +, ga vržem na žar, al pa u golaž... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se ti bom kar pridružla pri pojedini. Glede na to da zajcev ne jem in jih tudi ne mislim jesti, je uspeh zagotovljen.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.3.2009 9:26:02   
pikicao.
s*

user posted image

lj ta te pa pogresa.. vs bogi na orjaski prucki sedi..pa je skaliko v rit dobu user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 857
19.3.2009 9:27:33   
pikicao.

sam si morva zrihtat rozaste plaščke, da bova izstopale( kot da drugače nebi)!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahaha jo jo.. pa ksne hude stikle d se zatakneva za kamion.. sj ves d nouva dol padle.. pa po moznosti se kamero in damo vse na youtube user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.3.2009 9:27:38   
S*
pikicao, ja res mu neki manjka, je več kot očitno user posted image   user posted image   user posted image , nič ga grem kar potolažit, ni druge.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.3.2009 9:29:13   
aqua77
pičim neki do pisarnic, mam neki za narest... pridem čez 15 min... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.3.2009 9:31:50   
pikicao.

pikicao, ja res mu neki manjka, je več kot očitno user posted image   user posted image   user posted image , nič ga grem kar potolažit, ni druge.

ma skaliko mu dej iz ritnce vn potegn user posted image user posted image user posted image  pol mu jo pa se popihi.. k mejhni bebiki..sj so vsi tipi nemocni kdr so "bolani" pa ce sam mal kasljajo bodo bogi user posted image user posted image user posted image  k d bi jim noga falilauser posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.3.2009 9:41:01   
Kika99
Živijo punce user posted image

Pa se vam pridružujem še jaz in upam da bom aprila zagledala user posted image  user posted image user posted image user posted image . Že kar nekaj časa delava na user posted image  pa zgleda da se štorklja še ni uspela ustaviti pri nama user posted image .

Upam da nama bo do aprila uspelo user posted image  oziroma tečke ne pričakujem že marca user posted image .

Vso srečo tudi vam user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
19.3.2009 9:42:08   
S*

ma skaliko mu dej iz ritnce vn potegn user posted image user posted image user posted image  pol mu jo pa se popihi.. k mejhni bebiki..sj so vsi tipi nemocni kdr so "bolani" pa ce sam mal kasljajo bodo bogi user posted image user posted image user posted image  k d bi jim noga falilauser posted image user posted image

Ja tipi so glede bolezni živa katastrofa user posted image   user posted image   user posted image . Ma kaj čemo, mal smo tudi same krive user posted image . Sej vidš, jaz sem temu revčku takoj letela pomagat user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.3.2009 9:44:12   
pikicao.

Ja tipi so glede bolezni živa katastrofa user posted image   user posted image   user posted image . Ma kaj čemo, mal smo tudi same krive user posted image . Sej vidš, jaz sem temu revčku takoj letela pomagat user posted image   user posted image   user posted image

ja mamo to v krvi user posted image user posted image user posted image
ampak ta je res bogi na sliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te cist razumemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.3.2009 9:47:27   
S*

ja mamo to v krvi user posted image user posted image user posted image
ampak ta je res bogi na sliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te cist razumemuser posted image user posted image user posted image

Je bil bogai ja, ampak zdej ni več, oziroma je že spet, ampak zaradi tega k sem ga jas pošteno v roke vzela user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 865
19.3.2009 10:04:41   
aqua77
sem že nazaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
19.3.2009 11:00:02   
pikicao.
ne vrjamem d si nazaj ...fizicno ze..sam mentalno  ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 867
19.3.2009 11:04:47   
aqua77

ne vrjamem d si nazaj ...fizicno ze..sam mentalno  ne user posted image user posted image user posted image

mentalno sem itak skoz odsotna.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 868
19.3.2009 11:07:23   
pikicao.
a si prsla do spoznanja user posted image user posted image
mentalno sva mi2 v eni drugi dimenziji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 869
19.3.2009 11:09:14   
lana70
jutro bejbe, vidm da dogaja.....

en lep dan vam želim....ne glede na vreme.

lana

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 870
19.3.2009 14:20:39   
aqua77

user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image    oz.  user posted image    PRIČAKUJEMO APRILA 2009

user posted image

XX.04. - *sanela*
XX.04. - anuša*
XX.04. - Anneri
XX.04. - waiting
XX.04. - Jenny17
XX.04. - S* ( 8. krog ) 
XX.04. - tweety83
XX.04. - tecnobica
02.04. - tropical (12. krog)
02.04. - majolkica
03.04. - dysan
03.04. - MAŠKA ( 2. krog po SS )
03.04. - Tiki55
04.04. - Tinkarčica ( 4.krog )

04.04. - CJ 
07.04. - Maisha ( 3.krog )
12.04. - SISI4 
13.04. - Jane77

15.04. - lidijajenko
16.04. - aqua77 
22.04. - mausikaa  

user posted image user posted image user posted image    

Sem majhen zajček s polno košarico in potujem naokrog.
Tudi tebe obiščem, na tiho pozvonim
in ti vesele velikonočne praznike zaželim!

user posted image

APRILČIC 2009 nas je: 21

user posted image NAVIJAČIČCE user posted image  

* ledenka user posted image user posted image
* DannyS       
  * misk2                                        
* pikicao.              
* lenna                 
* LunaLuna        
* spelka12          
* Murkica user posted image  user posted image          

* Tiki55              
* ursa30 
* giotti
*crvicek 
* živa25user posted image
* spps user posted image user posted image
* lunica24
* sonček33 user posted image user posted image  
* bambinica 
* BEBIII
*Sonček85 user posted image  user posted image user posted image
*nončikauser posted image
*U
*pokica 36
*toba user posted image    user posted image    
*Anya22 user posted image    
user posted image
*sashy
*Stella Rossa
*kinnie* user posted image                                                       
*tassikauser posted image                                  
*among_the_ cloudsuser posted image                                  

user posted image                               user posted image
user posted image

NAŠA HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

user posted image
APRILSKA  STAVNICA 2009: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

JANUAR................................................ 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................................26,09% srečk nosečk
MAREC.......................................trenutno 40,00% srečk nosečk
APRIL.......................................... --,--% srečk nosečk

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 871
19.3.2009 14:31:01   
lana70
aqua77, mene pa kar med navijačke poči..... stella pravi, da bova midve konec meseca spadale med tiste....ki II pričakuje aprila 2009....

lana

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 872
19.3.2009 14:48:56   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

aqua77, mene pa kar med navijačke poči..... stella pravi, da bova midve konec meseca spadale med tiste....ki II pričakuje aprila 2009....

lana

če pričakujeta + aprila, potem spadata med borke... user posted image
če pa sta navijačke, potem pomeni da samo navijata za pluske, čakata jih pa ne aprila... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 873
19.3.2009 18:12:51   
Kika99

če pričakujeta + aprila, potem spadata med borke... user posted image
če pa sta navijačke, potem pomeni da samo navijata za pluske, čakata jih pa ne aprila... user posted image

jaz pričakujem  user posted image  aprila oziroma upam tudi na marec pol spadam pod borke?

imam pa še eno vprašanje, ali je lahko test nosečnosti (clear blue) neveljaven tudi v primeru nosečnosti (testna črtica se ni prikazala)?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 874
19.3.2009 18:20:24   
Jada82
živjo, tudi jaz pričakujem oz. upam na user posted image aprila 2009! M naj bi dobila 06.04.2009, tako da me vključite na seznam bork user posted image user posted image
In upajmo skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?