Šarki -> vozniški izpit (2.10.2008 8:19:36)
|
Starcek pri 80-tih obnavlja vozniski izpit. Sorodstvo pristojne prosi, > naj mu vozniskega dovoljenja ne podaljsajo. > > > > > > Naslednji dan se odpravi starcek na ustanovo, kjer mu zacne > > instruktor postavljati dvomljiva vprasanja, da bi ga zmedel. > > > > > > Prvo vprasanje: 'Ce prihaja proti vam ponoci majhna lucka, kaj > > mislite, da je to?' > > Starcek: 'Bicikel, seveda!' > > 'To sem razumel! Katere znamke ... Atala, Rog, Bianchi > > ...itd.?' > > Starcek: 'Res ne bi vedel!' > > > > > > Drugo vprasanje :'Ce vidite dve luci, ki se vam priblizujeta, > > kaj naj bi bilo?' > > 'Avto!' ustreli starcek. > > 'Sem razumel ... ampak, kateri ... Fiat, BMW, Audi ...?' > > 'Mah ... ne bi vedel!' > > > > > > Tretje vprasanje:'Kaj pa, ce vidite dve veliki luci, ki se vam > > priblizujeta?' > > 'To vem. To je kamijon!' > > 'Ja, ja ! To je logicno ... ampak, kateri ... Scania, Mercedes, > > Iveco ...?' > > 'Eh, ne vem!' > > 'Zal mi je: Ne morem vam obnovit vozniskega!' > > > > > > Ko starcek razocaran zapusca sobo, se obrne in vprasa: > > 'Oprostite gospod! > > Vi, ko greste ponoci ven in na vogalu pod svetilko zagledate na > > pol golo osebo, ki maha s torbico okrog sebe ... kaj naj bi > > bilo to po vase?' > > 'Ja, ****...logicno!' > > Starcek: 'Sem razumel ... ampak, kdo ... vasa zena, vasa mati > > ali vasa hci???' > >
|
|
|
|