|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mali Vedi
1.10.2008 22:34:57   
darja72
Glede na to, da je novoletna želja mladičev omenjena zadeva, zbiram informacije. Torej katerega kupiti, je zadeva uporabna, zakaj in koliko časa. Stara sta 4,4 in 2,6.
Hvala vsem za informacije.user posted image

_____________________________

Kogar ni, ga ne pogrešamo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mali Vedi
2.10.2008 10:47:00   
zmajči25
Moja je za 2. roj. dan dobila Mali Vedi Baby in je bil zanimiv cca. 15 minut in se sedaj že skoraj pol leta na njem samo prah nabira... Za moje pojme brezveze ali pa je moja mala še premajhna za te reči.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mali Vedi
2.10.2008 11:08:25   
Anonimen
Maša ga je dobila za božič,se pravi je bila stara 3,5.Rečem ti lahko,da ga ogromno uporablja.Ponavlja črke,ustvarja glasbo,išče iste predmete-ne vem no,vsaj pri tej igrači nismo zgrešiliuser posted image

(odgovor članu zmajči25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mali Vedi
18.10.2008 9:17:55   
BRINA J.
Naša mala bo imela  konec oktobra 4 leta, dobila ga je spomladi od takrat pa se veliko ukvarja z njim, s pomočjo njega je spoznavala črke, tako da nima še niti 4 leta pa bere velike črke, včasih zamenja m in n  pa i in j, nam je superca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mali Vedi
19.10.2008 10:46:06   
tjašun
Mi imamo podobne težave, že kar nekaj časa se nabira prah na njem. Mislim da ga imamo že 3 ali celo 4 leta, smo se igrali, oziroma delali bolj na igricah, s črkami pa ni bilo toliko uspeha. Čakam da bo nečak toliko velik, da jim ga podtaknemuser posted image . So pa otroci zelo različni, moji sta nori na vse tiste učne knjigice, oziroma nalepkice, tako da veliko rešujemo. Naša velika punca v 2 razredu nima nobenih težav, pa še vedno rada dela s temi zvezki. Zelo sta zadovolnji tudi z Cicibanom, Cicidojem, Cicizabavnikom, skratka vse kar se kaj rešuje.

(odgovor članu BRINA J.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 mam je pokazalo nered v hiši
photo
10 pogumnih mam je delilo slike svojih domov v resničnem stanju. Imena so bila spremenjena zaradi zaščite nedolžnih.
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




VELIKOST OTROKA OB ROJSTVU
MYBABYGROW

KAKO VELIK JE BIL VAŠ OTROK, KO SE JE RODIL?

50- (26%)

50 (9%)

51 (26%)

52 (10%)

53+ (28%)


Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!