katka11
|
Objave: 420 Član od: 26.2.2008 Status: odsoten Ma, no da napišem še na kakšno provokativno kakšen post Torej, jaz sem kadila od začetka srednje šole, se pravi enih 17 let. Pokadila sem povprečno ene 15-20 cigaret na dan. Bila sem strastna kadilka, če mi jih je zmanjkal sem bla sposobna na konec sveta iskat, kadila sem tut ko sem bila bolana, tut ko je bil uveljavljen zakon, takoj zjutraj... skratka men je bil to ful gušt. Ne morm povedat kolk sem se sekerala, ker mi ni uspelo nehat, ko sem šla v postopek. Ful sem resno razmišljala, pa probala, pa čez pol dneva že čist živčna prižgala. Ja, potem pa na neizmerno veselje zanosila! Kadila sem sicer še kakšen teden po pozitivnem testu, po 2,3 na dan. Ampak mene je tolk vest pekla, da ni za povedat. Enkrat sem potem tazadnjega ugasnila, kupit jih nisem šla in amen. Prvi dan sem sicer ene parkrat pomislila na čik,ampak sem bila tolk v tem dogajanju da sem noseča, da mi sploh ni bilo pomembno. In evo zdele že od junija ne kadim, tut enga ne. Bi se zlagala, da mi smrdijo al kej, moč navade je še vedno, ampak krize pa v bistvu tut nobene nimam. Še sama sebi se čudim. Upam, da tudi po porodu ostanem pri tem. Evo tole je pač moja izkušnja, smo si pa različne. Ene lažje nehajo, ene težje, dobro se je pa vsaj potrudit. ja tocno tako. v nosecnosti je blo meni najlaze brez cigarete, ker gre za mojega otroka, ko gre zame vedno mal cincam, pa ja pa to pa ono, je tezje nehat. ko gre za dete sploh ni debate in vprasanja, tako pac je.
|