naja78 -> RE: takoj udari (26.10.2008 22:12:29)
|
ojla. se vam še jaz z mojim mnenjem pridružim. Najprej Sisy!upam da si prava še od teme upajmo,...se spomniš?????to je tko,....ko končno dobiš dojenčka,ga dobiš na kvadrat!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]in da se vsi ostali lahko skrijejo,...mal heca. no punce,...mi imamo 2 letnika,škorpijončka.že kot dojenček-novorojenček,sem vedla da bo trd karakter a obenem neverjetno nežen in ljubeč. skratka najprej krči 3 mesece,že kot 2 mesečnik je izsiljeval ali kako bi to opisala,da dobesedno nisi mogel z njim nikamor.ko si ga oblekel(hitro,dinamično,ne preveč,..itd....)je blo na sred poti konc,tulenje tako da mu je zmanjkovalo sape,....in to tok časa da si ga sleku in sploh nisi šu ven. pri 4 mesecih bog ne daj da bi ležel na ravnem v vozičku.hotu je sedet,no vsaj trudili smo se v polsedeče in ne več kot pol ure,več niti zdržal ni v vozičku. ampak od rojstva zvedav,brihtne učke,razvojno je bil itak uredu,razen zaradi tega ker smo zgodaj posedali smo šli v razvojno- krasno vsem priporočam. no da ne bom dolgovezila,že zelo kmalu je dojemal okolico kot jo vidimo mi odrasli.in se vanjo uključevati,v družbo,.... pri 1 lteru in pol ga je zagrabila že totalna trma,tako da se to pri nas že mal pozna da smo izven vrhunca.da ne govorim o tepežu,griženju,porivanju,cukanju,pluvanju,zanalašč nagajanju,žlehtnobici,...itd...... v vrtcu ni panike.priden ko uš,...zakaj ker je animacija taprava.mami mora doma kuhat,pa pospravljat,njemu igrače niso zanimive,zanima ga kuhanje,da se lahko s tabo pogovarja in to vse,da se obvezno kam gre,ven na obisk,...hitro se naveliča prostora če kam gremo,maxusmum 1-2 uri. skratka ni otrok,ki mu daš igračo in jo bo pul ure gledal in se z no motil,ampak 2 min ali manj. kaj hočem povedat.jaz sem ga sprejela tazga kot je.da tepe,grize pljuva ,poriva,.., zdaj smo mimo pluvanja,cukanja,griženja,zdaj samo udari in brca. 1000x na dan sliši DA JE TO GRDO,DA SE TO NE DELA,ČE KAM GREMO SE PREJ POGOVORIMO,DA SE TO NE SME,GA VMES KO PROBA KLOFNIT-kogarkoli,od mene do psa,MU TTO PREPREČIMO,...BLA BLA BLA.... ko tbi govorila teletu.jest mislm da je to obdobje.in to je normalno,mislim da gre vsak otrok čez to,....eni prej drugi kasnej,... mu postavljamo meje,smo dosledni ampak včasih ne pomaga nič.pa sem se ful sekirala,kaj si druge mame mislijo ko naš koga klofne in porine,......zdaj se ne več. učimo ga da se to ne sme,sam se zna lepo postavit zase,tudi v vrtcu,verjetno se tam tudi klofajo,.....
|
|
|
|