kaya2007 -> RE: KENGORUJČKI (3.10.2008 13:58:16)
|
Ja baby bjorn je sigurno zanesliva in dobra firma saj take so moje izkušnje in po mojih izkušnjah tisti za 20 evrov ni toliko dober kot je tale,oprosti moje izkušnje če imaš ti drugačne hvala bogu! In ja imam certifikat od kengurujčka ki izpolnuje vse dobre pogoje in je od tretjega meseca dalje,nevem pa zakaj potem fizoterapevti v razvonji ko so videli tale kengurujček pravijo da je eden med boljšimi!In ja meni ga je fizoterapevtka priporočila in tudi P,ni sama od sebe rekla da je dober samo na podlagi dokumentacije in vprašanja ali lahko nosim svojo bebico v temu je bila takoj za njega in mislim da še eden od chiccota, drugače jaz ga tudi ne bi kupila za tistih 5x kolikokrat sem jo nosila notri tako da se je potrebno prej malo inf.potem pa podajati izjave!! ne vem v kakšno RA ste vi hodili in kakšne nasvete ste dobili od fizioterapevtke in še pediatra...ker je kengurujček drugače odsvetovan-iz istega razloga kot je odsvetovano nošenje dojenčka pokonci-nima še dovolj močnih medeničnih kosti, lahko pride do ekstenzijskega vzorca in še česa...tako da res ne vem kakšne idiotske nasvete si dobila. in ja, baby born je ok firma, če si pristaš kengurujev, pravim ti samo, da cena še ne pomeni, da je nekaj najboljše. saj hojice tudi prodajajo, pa jih pediatri odsvetujejo.
|
|
|
|