Polt (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Maxica -> Polt (16.3.2005 10:47:43)

Zadnjih par dni mi vsi, ki jih srečam na sprehodu ali pa znanci, rečejo, da ima pa moj:duda: že kar lepo barvo po obrazku. Da se ga je že sonček prijel. In včeraj, ko sem ga kopala, res zagledam, da ima po vratnih gubah čisto belo, obrazek je pa res bolj temen. Pa me zanima, a je res možno, da ga tako hitro prime sonce (sva vsak dan kakšno uro zihr odzunaj), pa še to-a bi ga morala kaj posebej namazati-zdaj ga mažem s kremo proti mrazu in vetru? Vglavnem-a je ta barva res od sonca ali kaj:zmeden2::zmeden2::zmeden2:???

Anonimen -> Polt (16.3.2005 11:28:41)

Ja, seveda je od sonca, od česa pa. Ni ga treba mazat, če ima tako temno polt. Zaenkrat. Ko bo sonce malo močnejše, jih pa mažejo, čeprav jaz mojega nisem nikoli.

Žan Luka -> Polt (16.3.2005 11:37:15)

Ja po moje je tud od sonca. Glede mazanja pa mislim, da še ni treba, saj ša sonce ni tk močno. Ko pa bo bolj močno pa ga le namaži1
Lp:sloncek:

Magi* -> Polt (16.3.2005 12:57:34)

če ne bi blo od sonca, bi blo lohk sam še od umazanije;) glede na to, da ga kopaš je prva varianta dosti bolj verjetna. mal heca. drugač je pa moja Zarja tut ful barvo že dobila pa čeprav jo za enkrat še skrivam direktnemu sončku. ma zgleda po mamici bolj temno polt.

filipinka -> Polt (16.3.2005 16:57:17)

na š filip je tudi že dobil ful lepo barvo, mazala pa še ga tudi nisem nič:bravo:

lin -> Polt (16.3.2005 20:57:57)

ja meni za mojo Lin že dobra dva meseca govorijo kje smo pa bli na smučanju da je dobila tako lepo barvico,pa letos sploh nismo bli.
Mi smo pa vsako jutro po 3-4 ure odzuni in še popoldan najmanj 2

Stran: [1]