kalypso -> RE: || pričakujemo Novembra (28.11.2008 15:28:47)
|
js sem danes bla pri G na bojnem posvetu ;) Sem potolažena enmalo, tud je rekla, da kratka lutealna faza ni problem, razen če bi bla vsak mesec grozno kratka (manj kot 10 dni). Rekla je tudi, da moje bolečine po O (ker jih imam od O do M) niso nič posebnega, in da je moja O pač taka, malo boleča, verjetno zaradi proste tekočine od počenega folikla. Tudi prav. Rekla je tudi, da ni noben problem, če ciklus par dni skače gor dol (moji ciklusi so od 29 - 32 dni. Je rekla, da je večji problem, če so ciklusi čisto vsak mesec enako dolgi oziroma, da je M vedno na isti dan (takrat je dobro it malo na pregled jajčnikov). Dobrodošla info mogoče za katero. dini naredi Clear Blue zjutraj s prvim jutranjim urinom. Baby Check ni extra zanesljiv. Glede na to, pa da si mi že enkrat napisala na ZS, da imaš zelo neredne M in celo vmeesne krvavitve, pa bi tudi ti mogoče šla malo G na obisk. Mogoče potrubuješ samo kakšno kratko hormonsko terapijo, ker bo pri tebi že tako leto počasi okrog ane? No v vsakem primeru, mejte se radi ;)
|
|
|
|