|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
25.11.2008 8:56:44   
Anonimen
Živijo

ČESTITKE vsem srečkam user posted image  v tem mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je moj uradni dan...ker pa je cikel tako tako na približno bom še kakšen dan počakala...vsaj upam da bom zmogla biti potrpežljiva user posted image
Znakov kakšnih posebnih nimam - vse kar je prisotno lahko pomeni oboje..a srček mi vsakič ko pomislim močno bije...tako močno si želim in upam.

Velik user posted image  za vse, ki se spuščate v nove boje, veliko pozitivnih misli za vse...

Vita

(odgovor članu tihoupanje)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
25.11.2008 9:12:19   
ursa30
jutro!!
tihoupanje, čestitke, upam, da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tiki, tud jst sm te pogrešala user posted image user posted image user posted image
z vami bom v vsakem primeru v decembru, ali navijačica ali pa borka user posted image
za vse, ki ste dobile user posted image  pa en veeelikk user posted image user posted image user posted image
glavo pokonci, pa s polno paro v nov mesec, v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
25.11.2008 9:26:27   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje

Pozdravljene v prvem zimskem dnevu....

Jaz sem se malo igrala s testom BC in mi je pokazal rahlo drugo črtico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......tako se pa počutim......

Prehodili smo samo en korak od 100, ki nas čakajo......Kje je še 8.8.2009, kjer smo zapisali cilj in ga narisali user posted image ......

Ne vem, punce...user posted image ..V tem trenutku sem srečna in upam, da nesrečnega trenutka ne bo.....

Kot pravijo, otroci pa itak sami izberejo, kdaj on komu se bodo rodili.........

Se še kaj oglasim, zdaj moram skuhati kaj za podzob....user posted image

tihoupanje, joooooooj pa to je fantastična novica, ki jo berem šele danes in zato pišem šele zdaj...čeprav moje videnje pri giottki ni bilo tako uspešno mi občutek za tebe pravi, da bo avgust 2009 tvoj mesec, tokrat resnično, brez dvoma, stoodstotno te čaka najlepše obdobje...zdaj moraš samo verjeti v to in se hraniti z pozitivnimi mislimi. Jaz pa ti pošiljam en velik objem sreče in poln koš pozitivne energije...in se tako zelo veselim s teboj!

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
25.11.2008 9:34:10   
tane

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica      v nove boje
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
17.11. - MTFP  - srečka

18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
20.11. - Inčika - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - martinca user posted image user posted image user posted image    v nove boje
21.11. - barbaraj - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - bubika86
23.11. - misk2    v nove boje
23.11. - Tanchy (1. krog)     v nove boje
24.11. - Inana
24.11. - ursula3    v nove boje
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)     v nove boje
24.11. - Anonimen Račka (1. krog)     v nove boje
24.11. - tihoupanjesrečka
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)    v nove boje
26.11. - Anonimen
27.11. - METULJ1 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
27.11. - En_ya
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 71 od tega že 11 srečk user posted image

user posted image   modrih:    35
user posted image   roza:           12
user posted image skupaj:       47

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi
*_ancica_

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 25,5% srečk nosečk

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
25.11.2008 9:55:39   
sonček85
tane:kaj lune80 pa ni med nosečkami ko je sporočila da je,in tudi na seznamu je ni,a je kaj rkela naj jo damo,saj je bila redna naša uporabnica.Ne vem no,da ne om kaj pametna

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.11.2008 10:00:56 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
25.11.2008 10:14:09   
tane
sonček, jaz bi jo z veseljem dala na seznam ampak ni nič rekla...pa potem nočem vsiljevatiuser posted image hmmm...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
25.11.2008 10:34:02   
sonček85
ja sej se mi je zdelo ,ker se mi zdi da je samo javila druga pa nič.Bo sama povedala ,smo pa vesele da je nosečka kot za vsako in same pri sebi vemo da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si ti meni kaj tanči?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
25.11.2008 10:54:20   
tane
mi je všeč tvoja nova 'oblekca'. nič pri meni je delovno in pa željno čakamo na +, mi kar prav pride da bo naslednjih 14 dni zelo busy in tako ne bo toliko časa razmišljat o znakih in znakcihuser posted image

kako si ti?, te je že zagrabilo prednovoletno vzdušje?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
25.11.2008 11:06:00   
sonček85
ja novo oblekco imamuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja novoletno navdušenje me je že zagrablo prejšnji teden,vedno vsako leto nekaj rišem z barvami za na steklo,no sedaj sem si že preoblekla oblekco in po stanovanju že diši po jabolkih in cimetu(terična olja) in okraski so že božični.V polnem teku sem.
KomAJ čakam ,danes da greva z dragim na pregled ,ki ga imam ob 12.45user posted image user posted image user posted image pa vam potem poročam
Ja ti pa kr delovno-boga no pa ti bo vsaj čas do + hitreje miniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
25.11.2008 11:07:24   
tane
super, srečno na pregledu in poročaj....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
25.11.2008 11:19:40   
Matejčika
Uf, kaj nosečk je že! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tudi ostale vse so dokaj pridne in pridno sporočajo al so modre al roza. Julija bo gužva v porodnišnicah! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
25.11.2008 11:25:40   
sonček85
aprila tudi nas je že 101user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
25.11.2008 11:26:19   
sonček85
seveda bom poročala-hvala in dijo ,grem počas se uredit pa dragega zbudit k je iz nočne da greva skupajuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
25.11.2008 13:38:29   
Anonimen
Tihoupanje upam da je resuser posted image pa čestitam že kr vnaprejuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
25.11.2008 14:45:17   
ursa30
kje pa ste dons vse čveke??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
25.11.2008 14:55:23   
S*
Ja bolj malo se čveka zadnje čase tu gori. Smo vse zaposlene s pisanjem pism dobrim možem v decembru, da nam kaj prinesejo, ko smo ble tako pridne letos user posted image   user posted image   user posted image .

Dini JAVI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE POGREŠAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
25.11.2008 14:59:33   
ursa30
jaz sem pa že vsem pisala user posted image user posted image user posted image  sem bla letos fulll pridna, tko da ma da mi eden od njih prnese darilo...oni že vejo kaj user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
25.11.2008 15:22:35   
crvicek
Jaz sem danes doma in sem zaposlena z izdelovanjem novoletnih voščilnic. Skozi okno pa gledam prelepo zasneženo pokrajino. Sem čisto že padla v predpraznično vzdušje user posted image . Miklavžu pa sem pisala že kak mesec nazaj, pa bom kar še enkrat, če se pošta izgubi.user posted image  

Najini princeski raseta...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
25.11.2008 17:00:41   
luna80
Hejla punce!!! Kako smo kej! Sonček85, hvala ker tako lepo skrbiš, da ne bom izpadla iz seznama.Pridnauser posted image user posted image user posted image . Jz je nisem pričakovala 18.11.2008, pa se 24.11 2008 ugledalauser posted image . Tko da tista ki ureja seznam me lahko doda gor, da malo povišam procentuser posted image . Morm rečr, da sem fulll vesela, sam zdej me pa obhajajo druge skrbi.... a bo vse vredu...... groza. Imam čisto. čisto malo pregrado, komaj vidno in mi je takrat G rekla, da nima pomena to odstranjevat ker je majhna..... blalalalalal.  Ma bedn pa je da si skoz v strahu.... al se bo obdržal al se ne bo. Sej jutr sem naročena pri G. Itak se ne bo vidl še nč razev vrečke, sam bom pa vsaj mal pomirjena. user posted image user posted image user posted image . Teli tedni vidm da se mi bojo vlekl......, UZ mam pa šele 15.decembra, ko bom v osmem tednu in naj bi bil plodek že lepo viden.
Sej se bom nafilal s pozitivizmom in bo!!!!!user posted image user posted image

Lačna sm pa skozzzzz, zjutri jem, pa vmes do kosila dvakrat, pa kosilo..... ****o tek se mi je pa noro povečal.....sej sm skoz rada jedla, sam tole je pa abnormalno!!!!

Sonček85 upam, da si fajn zrihtala pri G in da si videla svojo pikico, kako skače v tvojem bušiju,,,,user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce držte se, mislm na vas!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
25.11.2008 17:11:16   
sonček85
luna ni zakaj user posted image
evo moje obljubljeno poročilo:

No sedaj pa da jaz poročam kako je bilo pri nas.Čakala sem dobrih pet minut da sem prišla na vrsto in grem ,mi zmeri pritisk nato pa me zvaga-zredili smo se za 4,5kg
No in grem h G se pomeniva ,kri in voda vse ok in greva gledat preko UZ ,seveda je moj dragi prišel poleg,kar solzn je bil ,in pogleda  in reče uu mi smo pa že veliki pravi korenjak je tale vaš bebi in spet je imel roke nad glavo koda bi se božal malo sam po glavi ,zmerila je premer bušija(ne vem točno ali je bilo 168 ali 186mm)in težki smo 230g,kazala mi je rokice nogice,vse koda bi že imela MF ki jo imam čez tri tedne
16.12
in potem mi je dala še slikico,srček lepo bije ,pljučka so lepa ,hrbtenica se full lepo vidi in rebrca tudi.Tako lepo se vse vidi da mi gre prav na ko gledam ,seveda mi gre na jok od veselja. To bi bilo to in sem tako vesela ,jupijupi

evo slikica;tak je prav
user posted image in tako sem jaz obrnila slikicouser posted image joj kako lepo mi je da mi gre res kar na jok

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
25.11.2008 17:33:43   
Anya22
Pozdravljene, punce, mene lahko pobarvate v m0dro kajti 23.11. me je obiskala ta user posted image in v decembru imam pregled pri moji G, da vidimo kaj je na stvari!!! Tako da bi prosila, če me date med navijačice. lp

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
25.11.2008 17:41:57   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in  veliko moči za naprejuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
25.11.2008 18:40:31   
sonček85
kje pa ste danes vse.

dini :kam si se skrila ,pa mnde ja ne zato ker ti je napisala kalypso tisto.Saj ni misla nič takega .Pridi nazaj dolgčas nam jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
25.11.2008 19:24:54   
Nončika
Sonček, iiii kak lepe slikice. kak bi bla na tvojem mestu. še zdaj se spomnim kak sem bla srečna,ko sem vidla svojo pikico. iiiii.

za dodatek pa še tole. mojemu ni uspelo priti na niti en ultrazvok.user posted image user posted image user posted image na enem je sicer bil na drugi strani zida. je kozlal ko hudič. še njega sem morala pacati v 8mescu nosečnosti. en dan prej je sestrin sin mel prvo obhajilo. moj se je napokal in šel brsat žogo na 35 stopinj. pol pa so bile pristotne povratne informacije.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
25.11.2008 19:26:39   
spps
luna80 in tihoupanje čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim pa en veeeeelik objem in vam želim,da naj bo december tisti v katerem boste ugledale svoje pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?