|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
7.11.2008 15:47:24   
giotti
Uf, težek je danes dan. Za nekatere, ker ne vejo na čem so, za druge, ker jih je obiskala tečka, ter zame, ker sem pod pritiskom plodnih dni in mi to povzroča pravi stres. Z vsem srcem sočustvujem z vami in vas občudujem te, ki čakate na dan, ko boste delale test. Evo, zdaj vem odgovor, Tane, na vprašanje, ki si mi ga postavila včeraj, kaj raje vidim prej, minus ali tečko. Mislim, da če bi prišla do te točke, ko je zelo, zelo verjetno, da bo test pokazala resnico, bi naredila test. Tole čakanje po dnevu, ko naj bi M prišla, se mi zdi pravo mučenje samega sebe. Pa kaj, če bo test pokazal minus, si vsaj rečeš, da ni nič in pač greš dalje, ko mine kakšen dan žalosti ter ponovnega razočaranja. Ker po 4 tednih od zadnje M pri normalnem ciklu zelo redkokateri test "laže" oziroma se kasneje izkaže, da je pač zelo pozno prišlo do oploditve. Takih primerov je tako malo, da se jih da zanemariti. Skoraj vedno punce, ki naredijo po 4 tednih test in je takrat minus, potem slej ko prej dobijo tečko, pa če jim ta zamuja tudi do 20 dni. Na koncu le pride. Če pa slučajno padeš v tisti majhen procent, ki jim test po 4-ih tednih ne pokaže plusa, potem čez par dni pa ga pokaže, potem je pa to samo ful lepo presenečenje. Skratka, meni se zdi, da je ta varianta psihično veliko lažja. Tako, zdaj sem ti odgovorila na tvoje vprašanje, ker šele zdaj sem to dojela, in se bom na seznamčku kar popravila za datum, ko bom zagledala user posted image . Bom delala test kar lepo 28. dan in ne 31.

Srečno vsem user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.11.2008 15:50:06   
giotti

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka      
08.11. - Tiki55
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - tane
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
15.11. - nincika (1. krog)
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 54 od tega že 3 srečki user posted image

user posted image   modrih:    8
                                                                                                                 user posted image   roza:           3
                                                                                                            user posted image skupaj:       11

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST......................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 27,3% srečk nosečk

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.11.2008 15:51:56   
pikicao.
punce vidm d vam manjka mal pozitivne energije
user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.11.2008 15:53:08   
pikicao.
user posted image

mal je velka.. ampak resnicna user posted image
tko d punce ker sem pujsek k naj bi sreco prnasu, se drgnem ob vse vas da boste cim prej postale mamice
user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 629
7.11.2008 15:57:08   
giotti
Faca si, pikicao, naš pujsek, ob katerega se drgnemo, da bomo tudi me mele tako velikega bušija, kot ga imaš ti user posted image

Res smo čudne danes, še klepetat ne zmoremo kaj prida. Saj veš, kje vedno najdemo izgovore za naše notranje počutje? Zunaj sebe, kajne? Torej, seveda, vreme je krivo, ker je tako zelo novembersko, da bolj ne more bit. Kaj sploh pričakujemo na takšen dan? Edino sonček v sebi lahko prižgemo, če le znamo user posted image

Hvala za tole internetno sonce, ki me je spravil v širok nasmeh in sem že dobre volje user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.11.2008 15:58:49   
pikicao.
no vidis a ves kaj je to k dela
kukuojnk kukuojnk?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 631
7.11.2008 16:01:07   
giotti
Dobro si tole nalimala, tako jasno in razumljivo, belo na črnem user posted image
Me je ob tem preblisknila misel iz Forrest Gumpa, pa sem jo malo priredila:

Pregnancy test is like a box of chocolate, you never know what you gonna get user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 632
7.11.2008 16:02:36   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tane:ne sme priti in konec,sedaj bom poslala tole nad njo ,da bo imela nestamnica nesramna.Evo tukajuser posted image ima kazen in to jo čaka ,če te obiščeuser posted image

Danes je pa tak danuser posted image sonce je čisto bogu za hrbtom-se ga ne vidiuser posted image

eko grem sedaj na banko ,pogledat če majo kaj denarja zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček...upam, da imajo kaj dnarčkov zateuser posted image te vsaj to razveseli.

šele zadnjič si nam povedala, da si tudi ti imela operacijo pregrade, če ni skrivnost koliko časa po operaciji si zanosila?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 633
7.11.2008 16:08:01   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Uf, težek je danes dan.
Mislim, da če bi prišla do te točke, ko je zelo, zelo verjetno, da bo test pokazala resnico, bi naredila test. Tole čakanje po dnevu, ko naj bi M prišla, se mi zdi pravo mučenje samega sebe. Pa kaj, če bo test pokazal minus, si vsaj rečeš, da ni nič in pač greš dalje, ko mine kakšen dan žalosti ter ponovnega razočaranja. Ker po 4 tednih od zadnje M pri normalnem ciklu zelo redkokateri test "laže" oziroma se kasneje izkaže, da je pač zelo pozno prišlo do oploditve. Takih primerov je tako malo, da se jih da zanemariti. Skoraj vedno punce, ki naredijo po 4 tednih test in je takrat minus, potem slej ko prej dobijo tečko, pa če jim ta zamuja tudi do 20 dni. Na koncu le pride. Če pa slučajno padeš v tisti majhen procent, ki jim test po 4-ih tednih ne pokaže plusa, potem čez par dni pa ga pokaže, potem je pa to samo ful lepo presenečenje. Skratka, meni se zdi, da je ta varianta psihično veliko lažja. Tako, zdaj sem ti odgovorila na tvoje vprašanje, ker šele zdaj sem to dojela, in se bom na seznamčku kar popravila za datum, ko bom zagledala user posted image . Bom delala test kar lepo 28. dan in ne 31.

hmmm....sem kar dvakrat prebrala, ampak kaj pa onesnaževanje narave in podpiranje farmacevtske industrije giottkica, bom vseeno raje počakala nauser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 634
7.11.2008 16:25:40   
sonček85
JA IMELA SEM LAPORO IN HISTERO ,KJER SO MI ODKRILI MALO PREGRADICO ,če lahko temu rečem tako in PCO.No 24.1 sem imela operacijo,14.2 sem dobila M ,5 dan začela z jemanjem K-2 na dan do 9 dne M  ,jemala 3 mesece in potem po treh mesecih pregled ,napotnica za naprej in spet so bili trije meseci okoli.Med tem sem klicala Dr.D da sem se naročila ,dobila datum za posvet 7.10 in julija že  zanosila.Ni mi bilo treba čakati da pridem do Dr Drobničauser posted image Se pravi da sem zanosila 6 mesecev po odstranitvi,kot bi naj bilo nekje v roku 6 mesecev po  operaciji ,ker potem se lahko spet pojavijo PCO.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 635
7.11.2008 16:26:04   
giotti
Kaj pa tvoji živci?
je treba bit racionalen. Seveda se ne dela testa pred izostankom M, se ga pa brez slabe vesti naredi takoj zjutraj, ko M zamudi en dan - govorim o običajnem ciklu, ne tistih izjemah 35 al ne vem kolko dni. Ker te tetka lahko zezne in fejst zamuja, pa boš ravno tako naredila test in onesnaževala. Gre samo za to, kdaj ti test pokaže resnico v večini primerov. To pa je pri normalnem ciklu prav gotovo 28. ali pa recimo 29. dan. Vem, potem pa je minus, tečke ni, ti upaš, to upanje da dodatno zamudi tečki, narediš še en test itd...

Mislim, da je treba nehat upat, če je test negativen. Pozabit na vse skupaj in it dalje. Šele po enem tednu, če res ni pride (po moje je pa to spet prej izjema kot pravilo) pa ponovit test. No, saj ne vem. Na gals razmišljam, pa spet ne vem, kaj naj ti rečem, ker vem, kako zelo te je zafrkavalo prejšnji mesec. Samo takrat si začela itak vso štorijo prehitro...

Oprosti, ker te zdajle tako zelo medem, se bom ugriznila v jezik user posted image Včeraj smo rekle torek in basta. Tako naj ostane in prosim oprosti mi za ta dva posta in ju pozabi čimprej! Pojdi domov in se posveti svoji dvo in štirinožni družinici. Vikend je itak čas, ko je toliko zanimivih stvari, da potem ni časa toliko tuhtat o teh zadevah. No, pa upam, da ne dobim nobenega SMSja od tebe!!!

Srečno, draga Tančika user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.11.2008 16:26:17   
sonček85
hja tane :dinarčkov nimajo ,sem pa morala podaljšati limituser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 637
7.11.2008 16:35:54   
giotti
joj, sonček, še dobro, da mamo tebe tukaj, ko se zunaj tako kislo drži, pa vsaj ti siješ. hvala ti user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 638
7.11.2008 16:45:43   
tane
giottica, res me medeš, porkaduš bom šla po test v lekarnouser posted image sem hotla vsaj s tem neosnaževanjem podpreti mojo odločitev, da ne delam testa prej, vendar imaš pa prav da negotovost ful ubija. evo srednja pot, ker ponavadi med vikendom ni časa razmišljat o tem, bom počakala še jutri in videla, če ne razmišljam o tem potem kul pade test v torek, če pa me bo žrlo pa user posted image še ne bo potem pa grem po test in ga naredim v nedeljo zjutraj.
ha, zdej sem te pa zmedla kaj...ker ne veš a je zdaj bolje da pričakuješ SMS al neuser posted image

sonček, hvala za odgovor, pa ne preveč dinarčkov zapravit.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.11.2008 16:54:41   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane
ha, zdej sem te pa zmedla kaj...ker ne veš a je zdaj bolje da pričakuješ SMS al neuser posted image

točno to user posted image  Tako prefrigane te pa še ne poznam user posted image  Sprosti se in uživaj, resnica je itak takšna kot je, tvoje skrbi je ne bodo spremenile.
Glede SMS, bom poskušala začutit, kaj je v njem, še preden ga bom prebrala. No, mogoče pa ga ne bo, kar tudi ne bi bilo slabo, a ne?
Take care, my dear user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 640
7.11.2008 16:59:37   
tane
Uživaj tudi ti in 'go with the plan'!user posted image  jaz grem zdaj domov trosit slabo voljo!

Vsem lep vikend in držim pesti za Tiki, Bojano, kalypso in vse ostale, ki v naslednjih dneh pričakujete +

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 641
7.11.2008 17:05:02   
baby1978
Hojla Bejbe...
Jaz pa sem bila zdaj kr nekaj časa odstna, ampak sem bila pridna in sem prebrala vse vaše čvekarije za nazaj in zasledila, da je že nekaj nosečk- upam da še bo več v tem mesecu.
V glavnem vsem nam v pričakovanju nam gre isto, testi gor dol, napetost, čakanje, nihanje razpoloženja. Jaz imam še eno slabo lastnost , da pojem zelo veliko čokolade, da že moj user posted image včasih reče:" pa kaj si noseča????"
Pred dvema dnevoma, se mi je 1x iz nožnice vlila blo-sluzata snov- v kr veliki količini....Je imela že katera kaj takšnega? Zdaj pa nevem al ji bilo to kaj povezano z ovulacijo ali je pač vnetje.
Držim pesti za vse nas in čimveč pozitivizma.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.11.2008 18:37:24   
karin82
Ojla punce!
ijam za vas
Pridno sem vas brala in vmes dočakala ta dan ki si ga nisem želela. še preden sem lahko prišla do lekarne in kupila test me je mislim, da obiskala user posted image . zakaj mislim?,..., zato ker pojma nimam kaj je z mojo user posted image že prejšni mesec je trajala sam dva dni pa še to je bil bolj rjav izcedek kot kaj drugega, danes in včeraj pa spet isto, men sploh ni nč jasn, kaj bi to blo.
Ali ima katera podobne težave?

Lep vikend vsem in veliko sreče vsem ki boste ta vikend delale test, da bi vas bilo čim več ugledalo user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za vas!!!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.11.2008 18:58:46   
Chebellca
Hey!
Sem še ena izmed upajočih nauser posted image , vse bo jasno danes teden...
Držim pesti za vse vas in vam želim čim lepši vikenduser posted image

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 644
7.11.2008 19:15:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

joj, sonček, še dobro, da mamo tebe tukaj, ko se zunaj tako kislo drži, pa vsaj ti siješ. hvala ti user posted image
ja sijem z veseljem ,kljub temu da je zunaj suks vremeuser posted image
Tane :saj ne morem sem danes plača vse položnice in je šla moja plača lepo državi,pa tako kot je mala sedaj ko sem v Buser posted image user posted image user posted image user posted image
karin:mogoče si pa nosečka in imaš samo rjavkast izcedek,pojdi in naredi test ali pa pojdi na pregled UZ.mOŽNO JE DA SI
Chebellca:navijam za danes teden da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 645
7.11.2008 19:43:58   
pikapolonica 24
Punce, da vam povem, prišla je user posted image .

Šment. 

Držim pesti za ostale punce.

Se vidimo decembra.

Upam da decembra bo user posted image . Oba z mojim imava takrat rojstni dan in bi bil
user posted image  ali user posted image  najlepšo možno darilo.

Lp,

Petra

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 646
7.11.2008 21:16:59   
Bojana82
samo eno vprašanje, da vidim če prav štejem dneve......jaz sem imela prvi dan zadnjeuser posted image , 12.10 ampak čisto malo, tako za vzorec.....potem 13.10 nič, no potem 14.10 se je pe vlila tapravauser posted image ! Jaz štejem pričetek menstruacije od 12.10 in ne 14.1o, saj imam prav a ne??!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 647
7.11.2008 22:06:25   
sonček85
jau sem vedno štela prvi dan M ko je bil malo bolj izrazit izcedek ,se pravi če je bilo prvi dan zelo malo sem drugi dan šele štela za M

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 648
7.11.2008 22:40:00   
kalypso
Zdaj pa takole:

M bi po vseh pravilih (in kot ponavadi) morala dobit 11.11. Danes pa se je pokazal nek čudn rjavkast izvedek, brez spremljajočih bolečin PMS-a, le čisto malo me pika po levi strani. Ne vem, se ne spomnim kdaj se mi je nazadnje zgodilo, da bi M dobila kak dan prezgodaj, prej kak dan kasneje, zdaj pa kar 4 dni prej? čudno, čeprav ne bi imela nič proti, če bi ciklusi od zdaj naprej bili na 28 dni ne na 32...
No, ker je trenutno izcedek izginil, čakam na jutrišnji dan, če ga bo kaj več, drugače grem po test in ga naredim v ponedeljek, tak kot je blo prvotno namenjeno =)
Zaenkrat se še ne bom barvala na modro, still have hope =))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 649
7.11.2008 23:15:45   
sonček85
no meni je nazadnje ko jo naj bi imela  M prišla  tudi 4 dni prehitro,sam mali izcedek kot da se najavlja ,potem pa je ni bilo in naredim tst in je +

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?