KIRA -> kaj na dekliščino oz fantovščino (16.3.2005 9:55:00)
|
najina dva zelo dobra prijatelja sta naju povabila ta vikend na dekliščino oz. fantovščino, ker se bosta v kratkem poročila:love: (2. april), do jeseni pa gresta živet v tujino. jaz sem se zahvalila, seveda pa ne bom šla, zaradi moje bebice :duda:... mož bo pa moral iti, seveda če ne bo delal. sedaj pa k problemu. slišala sem, da se na dekliščino oz. fantovščino nosijo darila. :darilo: a je to res? in kakšna? nekaj hecastega najbrž..:sloncek: s financami sva trenutno zelo na tesnem, zato rabim kako dobro idejo, pa ne drago... (pred časom sem kupila eno knjigo o seksu 9nebesa, ker je bila mišljena enemu drugemu kolegu kot darilo, ampak se je sprl z "ženo" in je pol nisva dajala, sedaj je pa pri nama ostala, nova in nerabljena... a je butasto kaj takega napej dajat, če je bilo mišljeno za nekoga drugega?? :zmeden: sicer pa na knjigi to ne piše..) ne vem, zmedena sem čist.:zmeden::zmeden: rada bi nardila tako, da bo prav, ker smo si zares zelo dobri. mi lahko kako svetujete??? :rozica::rozica: LP
|
|
|
|