buškica -> RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! (21.11.2008 20:38:17)
|
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11854&hash=2c2812b687b084a499ca7f1c6af8f84e Evo še našo pupo na ogled postavim. Mi smo ok, pri 15 mesecih imamo 8500g in smo veliki 77 cm. Drugače pa smo kar naprej na terenu. Vsak teden imava fizioterapijo, vsak drugi teden delovno terapijo, pa še tedensko posebno telovadbo. Vmes pa še kontrolne preglede.kardio pregled je bil uspešen. srček je ok oz se pravi, da se od lani ni nič spremenilo. Vesela sem da se stanje ni spremenilo na slabše. Drugi teden imamo še gastro pregled, da vidimo, v kakšnem stanju so njeena ledvička in jetra. Napadi epilepsije so ponehali in sedaj ukinjamo eno od zdravil. V glavnem se stanje izboljšuje. Še vedno pa ne vem kaj pomeni spanje. Nisem se naspala že od 3 meseca nosečnosti. pa še nič ne zgleda, da bi naša bejba spala ponoči celo noč. Še vedno vsaj 3 vstaneva ponoči. sedaj ko je bila luna,,je bila pokonci kar 4 ure skupaj. Tako, da sem kot zombi.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Pleničke: 4(Mulerjeve) Voziček, se vedno ga ima rada Hoja: še ne hodimo, se pa postavljamo na noge čeveljčki:pojma nimam kaj kupiti
|
|
|
|