guppy
|
Torej... končno imam čas. Sicer zaradi napačnih razlogov (zbolela sem z vročino in sta mala2 pri mojih starših, mož pa v službi ), ampak saj je vseeno. Uvajanje v vrtec je bilo prvi teden ZELO stresno. Domov sem ju "morala" peljati po kosilu, ko sta ponavadi spala, in to je bilo dretje do 18h doma... Katastrofa, skratka. Potem sta v tisti petek zbolela, zasmrkala, vročina 38,5... a sem ju toliko zalivala s fiziološko, da smo se znebili bolezni, vročine pa nisem hotela zbijat, ker je kratko trajala in sem si mislila "naj vročina pobije bacile". Tako sta v ponedeljek spet štartala vrtec, jaz sem pa popoldansko spanje reševala tako, da sem se vsak dan nekam odpeljala (Celje, Kranj, Trojane...), da sta spala vsaj tisto eno uro v avtu. Posledice... so .. da sem toliko utrujena, da sem prejšnji teden butnila dva avtomobila med parkiranjem in pri odhodu iz Leklerka zaspala na semaforju. Mislim, da to pove vse. V četrtek so mala2 prvič v vrtcu dali spat in je bil obup. V petek pa sta zaspala - Maja sicer v naročju, Marko pa še tega ni dočakal, da ga dajo v ležalnik - sam se je zvrnil iz sedečega položaja v ležeč položaj na blazini in so ga samo še pokrili. Spala sta približno dve uri. Naslednji teden (če bomo zdravi), so rekli, naj jih pripeljem okoli 8h, da se navadita celotnega režima vrtca. Do zdaj sem ju peljala tja samo za 3 ure na dan, da sta pojedla kosilo in evo, v petek prvič spala. Med tem, ko sta v vrtcu, jaz šibam na fakulteto, kjer delamo analizo rezultatov ene raziskave. Čez en mesec mi poteče porodniška in poskušam končat vse študijske obveznosti in bedarije, ki so se nakopičile s časom. Upam, da mi rata. To je torej poročilo od nas. Na srečanje sem potihem upala, a bi danes verjetno odpovedala, ker se res slabo počutim. Mogoče kdaj drugič. Pošiljam vam naj naj naj pozdravčke in poljubčke!
|