puncica -> RE: pošiljanje mejlov z g-maila (3.10.2008 7:32:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Shrani si ljudi pod "Stike", pa bo... jaz imam npr. e-mail darja.ljubljana, moj nick na RR pa je Kerensa... in če se ti ne da ukvarjati s tem, na katere črke se začne moj e-mail (torej na DAR, recimo), me enostavno shraniš v "Stike" pod "Kerensa"... in ko boš vtipkala KER, ti bo vrglo ven moj e-mail... enako narediš z vsemi ostalimi... če imaš v imeniku samo 30 ljudi, pa ti najverjetneje tudi tega ni treba... povprečno imaš za vsako črko abecede enega... samo vtipkaš K in dobiš Kerensa... saj se ti navzdol odpre stolpec z vsemi in ga samo preletiš z očmi in klikneš na pravi e-mail. popravic povedan se mi tole zdi čist preveč zakompliciran in traja traja traja, tako da ne se več obremenjevat s tem, bom začela to uporabljat ko bodo dal možnost zapoklikat, kot je to v primeru da pišeš čist novo sporočilo, še najbolj enostavno se mi zdi tako da v novem sporočilo poklikam vse ki jim hočem poslat mail, in prekopiram vse naslove v forwardiran mail pa je, ponavad se pa še s tem ne ubadam, raj zakurblam outlook pa je. A rabiš kak naval pošte, potem pusti mail [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|