[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.3.2005 9:31:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Erdbeere -> rojstni dan... (16.3.2005 9:35:21)

Jah ne vem...jest bi pa za foro res šla....čeprov ko sem bila jaz na porodniški so mene vedno povabili zraven, če so šle na malico, večerjo (ob novem letu)

baguSka -> rojstni dan... (16.3.2005 9:35:34)

Za možeka ne vem - midva si ne kupujeva daril.

Za šefa je čist odvisn v kakšnih odnosih sta (bla).

pravljica -> rojstni dan... (16.3.2005 9:57:12)

zoal...jaz sem tudi pozabljena s strani službe...pa sem šele na bolniški...:((

Anonimen -> rojstni dan... (16.3.2005 10:06:41)

Na RD šefa ne bi šla.

Kupila kožu? za 30. en dober počivalni stol, 31. en dober volnene pulover, 32. skupej z njegovo mamo zvočnike, 33. 300 EUR, porabil za kompjuter, lani uteži.

Anonimen -> rojstni dan... (16.3.2005 10:07:00)

Ne kožu, možu :)-

malika -> rojstni dan... (16.3.2005 10:17:39)

Jaz sem svoji šefici šla voščit, pa tudi darilo(orhidejo) sem ji nesla. je bila zelo vesela in presenečena. Tako, da bi jaz na tvojem mestu šla.

Kaj kupiti dragemu? Midva si kupujeva vedno take bolj praktične stvari. Lani sem mu napr.kupila usnjeno jakno ,potem ima včasih nagledano kakšno majčko ali pulover,... in kupim tisto. ga pa takrat vedno zraven vzamem, ker da zelo dosti na sebe in s tem tudi zelo komplicira.

če bi pa rada darilo bolj za foro, potem pa se ne boj zavit v sex shop, pa mu kupi kakšne tangice za pojest-no tam imaš potem itak toliko stvari na razpolago, da sama izbereš najprimernejšo.
Bo presenečen, pa še zadovoljen :)-:bravo:

tina.nika -> rojstni dan... (16.3.2005 12:53:21)

Tudi jaz sem šla voščit šefici, ko sem bila na porodniški. Je bila zelo prijetno presenečena.

Glede darila za dragega pa trenutno nimam ideje.:zmeden:
lp, Tina

Stran: [1]