Avto zavarovanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Avto zavarovanje (16.3.2005 9:12:45)

Sem tik pred registracijo, nimam nič bonifikacija- prvič na sebe pisabn avto. A li so lahko prenosljivi pkuponi, če mi ga da mož ali ati? Nimam pojma kako si naj znižam stroške?

Hvala za vse odgovore!

tši -> Avto zavarovanje (16.3.2005 9:19:59)

Kuponi se lahko darujejo. Izberi si tisto zavarovalnico na kateri že imaš kako zav.polico to ti daje dodaten popust, popust dajo tudi na gotovino. Zav. pol. ni nujno da je pisana na tebe, lahko je tudi na moža ali na kakega sorodnika ki ima isti domači naslov kot ti. Povprašaj kakega zavarovalnega agenta. Pazi pri paketin če boš jemala kasko. Pri določenih paketih ni zajeto: parkirišča, kraja, divjad, ...

Meggi -> Avto zavarovanje (16.3.2005 9:27:23)

ZDEJ ČE MAM JAZ sLOVENICO ON pa Zav Triglav lahko?

baguSka -> Avto zavarovanje (16.3.2005 9:37:00)

ne

tši -> Avto zavarovanje (16.3.2005 9:48:37)

Jaz sem letos prestopila in Mariborske na Triglav. Kupone so upoštevali. Dobila dodaten popust, ker imamo pri triglavu zavarovano že hišo, mož življensko in sin junior zavarovanje. Vse je pa odvisen od zavarovalnega agenta kako zna biti elastičen.

tši -> Avto zavarovanje (16.3.2005 9:50:24)

Še to, moj brat živi na istem naslovu, je z mojo zavarovalno polico za hišo uveljavlja pri sebi popust.

kofetek2010 -> Avto zavarovanje (16.3.2005 9:53:28)

Boniteto lahko prenašaš iz ene zavarovalnice na drugo. Samo ne vem, če se še zmeraj da, da lahko vnovčiš kupone koga drugega, pa čeprav je družinski član. :zmeden2:
Najboljše, da vprašaš agenta.

Vem pa, da je boljše, če imaš na novo narejeno zavarovanje, to se pravi, da štartaš z 0, da če kak kiks narediš in padeš v minus bonus, da menjaš zavarovalnico in spet začneš z 0.;)

lp

anajmad -> Avto zavarovanje (16.3.2005 14:41:15)

Bonus se lahko daruje iz moža na ženo,ali žena na moža.Lahko pa presedlaš iz ene zavarovalnice,na drugo brez problema.Oče na hči,pa se ne more.
Jana,če nardiš kiks,greš v malus in veselo na drugo zavarovalnico.Ampak med zavarovalnicami je sporazum in se obveščajo med sabo,tako da si na istem.
en lp:morje:D.

Stran: [1]