|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Plazenje po tleh
1.10.2008 0:01:28   
bodoča
Zdaj pa še mene nekja zanima.

Moj mali je star 13 mesecev in že dober mesec "hodi" tako, da se naprimer z eno roko drži stene ali pred sabo potiska stol ali hodi okoli mize in se je drži, v glavnem, kjerkoli se lahko vsaj malo prime, kar vstane in gre,...

Seveda pa hoče hoditi tudi, ko sma zunaj in nima kakšne opore. Prej, ko še sploh ni sam stopil na nogoci in ni sam pokazal želje po hoji, ga nikoli nisem držala za roko in "hodil" z njim.

Zdaj pa sem predvidevala, da ni nič narobe, če se jaz sklonim in me on drži za en prst in hodi. Nima pa roke v zrak, ampak, tako normalno, kot jo pač drži otrok, ki koga drži za roko.

A sem narobe predvidevala? A to tud še ne smem?

Seveda, pa, ko je treba hitro kam prit, se najraje poči na vse štriri in šiba. user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.10.2008 10:33:11   
Ladybug_2007
Anita4,

res obstajajo otroci, ki plazenje kar preskočijo, zato se ne obremenjuj. Če pa že delaš z njim vaje, da ga spodbudiš, bo morda dobrodošla knjiga Andreje Semolič o vajah za dojenčke, ali pa CD, na katerem ta ista avtorica v sodelovanju z Vzajemno pojasnjuje osnove rokovanja z otrokom. No, knjiga je vsekakor bolj podrobna od CD-ja - poglej spletno stran Semoličeve (http://www.zdravo-gibanje.si/index.php?id=avtorji).

LP.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.10.2008 11:39:28   
Nika v službi
Naša tudi ni nikoli plazila. Pri 10. mesecu se je sicer postavila na vse štiri in se zibala naprej-nazaj, premaknila pa se ni nikamor.user posted image  Ob opori ni nikoli hodila, za roke je nismo vodili (sem hodila v RA zaradi ekstenzijskega vzorca), sama se je neke nedelje zvečer na začetku 13. meseca starosti postavila na noge in usekala počez čez dnevno sobo. Od takrat hodi brez problemov, padcev,...

Pusti čas in spodbujaj, da se otrok sam dvigne in hodi ob oporah, kot so ti že druge svetovale.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.