rea27 -> RE: Dolenjke (9.4.2009 8:28:02)
|
dobro jutro! Kakšno lepo jutro!!! Kako fino je ko te takole sonček prebudi :) heheh, no ja..pa dragi tudi...se nekako ne morem odločiti kaj mi je ljubše.. Evo, pa sem tudi jaz pristala med tistimi, ki morajo skoraj 3x na noč na stranišče..Do sedaj se niti nisem pritoževala, res nisem hodila ne vem kaj pogosto..Zdaj se je pa očitno začelo. In to grem kar konkretno..Teče od mene, kot da spijem 10 litrov na dan!!!! :) :) Kaj se danes dela? Kaj boste počele? Boste kaj pridne? Meni je takoooo lažje, ko sem včeraj zjutraj preden sem šla na pregled končno oddala diplomske naloge...ej..SAMO DA JIH NIMAM VEČ DOMA!!!!!!!!! ehehehe..pa je rekla referentka v referatu..Ja, zagovor bo pa nekje v začetku maja..My ass bo, sem si mislila!!!! Ne pa ne bo! Bo kar prej...Tko, da zdejle še mentorici napišem en mejl, če bo tolk prijazna in mi res tist zagovor pritisnila že aprila :) OK, grem se očediti :) (zobki, obraz, pa oblečt tudi, potem grem pa v trgovino po sadje.. - ga pojem abnormalno veliko..) aha, vprašanje: kaj veste o tem kvazi malinovemu čaju, ki naj bi pospeševal porod oz mehčanje mv ali karkoli že...Pozna katera? Ajdi moje sotrpinke in pa mamice..lepo bodite, hitr kaj sočnega napišite in se tipkamo :)
|
|
|
|