Infinity1 -> RE: Dolenjke (23.3.2009 11:40:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rea27 Dobro jutro.. čebelica 01 seveda smo te vesele..bo vsaj kakšen nasvet več :) Infinity1: ja bogi Lovlo..sicer pa, hvala Bogu, da še vročičen ni..želim ti, da bi se čimprej pozdravil.. Tudi jaz upam, da bo čimprej boljše, zdej so ga še krčki začel matrat, pa čist zeleno je začel kakat, sem danes mojga poslala po kapljice, mogoče bo kaj bolš. In evo, še eno težavo sem fasala včeraj: hemeroide..imam en zunanji hemeroid ali pravilno hemoroid..čeprav mi ta beseda, ki je kao pravilna sploh ne potegne..Pa sem se že včeraj mazala z hadenso, ki jo v ta namen vedno kupimo v Avstriji. Ne vem če katera pozn, je naravna zadeva, peče kot tristo vragov, ampak v dveh dneh ni ne duha ne sluha o kakršnik koli ritnih nevšečnostih :) Ja, pa ledene obkladke sem dajala gor, da bi še mal hitreje uplahnil, tako da eko: danes zjutraj je samo še malenkost..Upam, da bo v naslednjih dnevih bolje.. Še en nasvetek... v porodnišnici po epiziotomijski rani svetujejo šive spirat s čim bolj hladno vodo, če te fajn boli ti tudi v rokavico zavežejo led in si ga položiš na to rano, ampak... dejte punce se pazit, pa probat mal potrpet in ne tolk tega leda prakticirat (isto velja za tvoje hemoroide Rea), da si ne boste prehladile črevesja, boste pol okol dohtarjev letale kot jaz (trapa) z mislijo da imate zlomljeno trtico, v bistvu je pa vse prehlajeno spodaj... šivi so se pa res takoj zecelil in tud boleli ne več. Previdno s tem ledom, da ne bo rita kašljala !!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] se tipkamo, papa
|
|
|
|