rea27 -> RE: Dolenjke (7.3.2009 20:28:49)
|
Čer! O, končno! Sem danes tako pospravljala, da me vse prav zares boli, a sem si rekla: "vsaj pozdravit jih grem! " No, takole izgleda moje gnezdenje : zjutraj okoli 9 sem že imela popadke kaj in kako bom vse pospravila in obrnila in uredila...in ko je moj izvedel, da mu odpade ena obveznost, se mi je pridružil. Sva celo dnevno sobo obrnila, razstavila, presesala, prebrisala parket, presesala in očistila kavč in fotelj, jo malo preobrnila, da sedaj malo drugače izgleda in mi je taka kar všeč :) No, potem sem se spravila še na hodnik in kuhinjo. Medtem sem oprala dva koša perila in ju dala sušit na balkon, ker je tako fino pihalo...potem sem še vse orhideje iz oken odnesla na tuširanje v kopalno kad in jih še pognojila ter jih prebrisala in postavila zopet nazaj:) Vse se šajna in diši, jaz sem pa tako zmatrana, kot da bi me vlak povozil. Trbuh mi je res ene dvakrat otrdel, pa niti ni blo neke hude panike. No pol sem pa še kosilce naredila in to je to...aja..ni še to to: potem sva šla pa še z najino kužkico še na sprehod...Mislim, da sem malo pretiravala danes, ker mam občutek da imam na nogah privezane betonske bloke in križ kar se ni sesedel... No, gnezdenje pri meni..takle mamo :) Kar se pa tiče vremena, pa pravijo da bo jutri na Dolenjskem okoli 16 stopinj..komaj že čakam, ker jutri mi pa vsaj kosila ni treba delat!!!! Drage moje, jst grem ležečke pred tv .) Lepo se imejte, kak dober film poglejte in lahko noč!
|
|
|
|