|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
19.2.2009 17:26:00   
Infinity1
Čebeica: evo ga, vrata sem dala not user posted image user posted image user posted image , v album user posted image Sem ti dala ta modra, ki so prehod med dnevno in spalnico. Spalnica je nežno modra, dnevna pa nežno rumena, zato kombinacija živo rumene in živo modre. Naslednja slikca je pa prehod med hodnikom in kuhinjo, je pa kuhinja v kovinski in nežni roza kombinaciji. No sej se tud mal kuhinje vidi. Men je ta kovinsko-roza bolj všeč. Lahko pa prideš tud pogledat :)), bom za kofe prstavla user posted image .

LP

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 951
19.2.2009 20:58:31   
rea27
OK PAZI TO: RMMAJA JE RODILA........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PDP JE IMELA 25.4!!!!!!!!!
INFINITY1..KAJ PRAVIŠ NA TO??!!

MAJA ISKRENE ČESTITKE!!!!! OBEMA TVOJIMA DEČKOMA PA ŽELIM VSE NAJ NAJ!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 952
19.2.2009 21:03:52   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

1. Infinity1---16.3.----26-----M. Peč--user posted image P 23.22

2. sanja23---18.3.-----23-----Nm------user posted image P 24.2

3. cebeica maja-21.3.-30----Nm-------user posted image P 27.2

4. strucka**-25.3.----25-----Trebn.----user posted image P 24.2.

5. Srccek-----28.3.----28-----Žužem.---user posted image

6. dolci--------31.3.----29-----Nm--------user posted image

7. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image P 3.3

8. matt--------11.4.------------------------user posted image

9. rmmaja----25.4.----33-----Straža-----user posted image

10. rea27-----27.4.----27-----Nm--------user posted image P 12.3.

11. mišk-------29.4.----26----Šentj.-----user posted image

12. buterffly--17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 2.3.

13. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

14. majch------29.5.----26-----Nm--------user posted image

15. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

16. M.princeska-14.6.--26----Poljane----user posted image P 2.3.

17. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

18. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 10.3.

19. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

20. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image

21. alex01-----11.7.----33-----Nm---------user posted image P 3.3.

22. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.------user posted image

23. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 24.3.

user posted image Preglediuser posted image
23.2.2009 ponedeljek - Infinity1
24.2.2009 torek - sanja23, strucka**, cukr01
27.2.2009 petek - čebeica maja

user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 953
19.2.2009 21:05:58   
tia12
user posted image user posted image user posted image  BRAVO MAJAuser posted image user posted image user posted image

Pa je ena Stražanka manj na čakalni listi hihihihi....

Rea a mogoče kaj veš, kako so?

LP

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 954
19.2.2009 21:58:46   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image Maja in otročki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti, da bo/je vse ok.

Jaz sem pa danes bolj user posted image slabe volje.

Jutri izpit poleg službe in nisem najbolj pripravljena.

Ponoči me je hud krč zgrabil pod kolenom in kar utrujene noge imam.A katera ve kaj bi to bilo?

Slišala sem, da magnezij pomaga. Je res?

Je možno, da mi voda zastaja, da mi noge odtekajo?

Je pa res da v službi presedim precej ur in doma za študij tud. Bi se morala več gibati, drži?

Posledično me še križ boli.

Moj dragi je šel žurat (so šli na Evergrine na Otočec user posted image ). Jutri je fraj.

Slišala sem, da so eno znanko full namučili v Nm porodnišnici in da je še vedno full izmučena od poroda, pa da se je full raztrgala, težek porod (tega me je najbolj strah), no najbolj strah me je da bo moj otrok težek okoli 4 kg ali več.

Punce moje user posted image user posted image user posted image držte se, pobožajte user posted image , pa oprostite ker najedam user posted image .

Danes sem pa kupla podlogo za previjalno oz. za na pralni stroj za cca. 11 Eur. Roza barve, ker druge ni bilo. In res poceni user posted image . Vsaj nekaj.
Pa mojo škratko sem razveselila z enim preprostim pustnim kostumom.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 955
20.2.2009 7:52:17   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

MAJA ISKRENE ČESTITKE!!!!! OBEMA TVOJIMA DEČKOMA PA ŽELIM VSE NAJ NAJ!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO-ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 956
20.2.2009 7:53:56   
zaspančka
Živjo, moje Dolenjke! user posted image

Včerej sem bla na pregledu in zgleda vse fajn in kul. user posted image  Edin trapasto vnetje se mi še ni pozdravlo in morm še en teden svečke not dajat. user posted image

Naslednji pregled je pa že MF in sicer 5.3.

Sej drgač vas redno berem, edin pisat se mi ne da. user posted image

Pa pa

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 957
20.2.2009 8:03:34   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Čebeica: evo ga, vrata sem dala not user posted image user posted image user posted image , v album user posted image Sem ti dala ta modra, ki so prehod med dnevno in spalnico. Spalnica je nežno modra, dnevna pa nežno rumena, zato kombinacija živo rumene in živo modre. Naslednja slikca je pa prehod med hodnikom in kuhinjo, je pa kuhinja v kovinski in nežni roza kombinaciji. No sej se tud mal kuhinje vidi. Men je ta kovinsko-roza bolj všeč. Lahko pa prideš tud pogledat :)), bom za kofe prstavla user posted image .

LP

Hvala-si mi potešila firbec, vse mi je ful všeč, tud kuhna, me pa spet firberc matra za parket-kako se mu reče. Sej bi res blo bolš da bi na kafe prišla, sm imam še en teden in en dan za ležat, pa tud mobilna nisem, mogoče kdaj drugič- hvala

Naš Mihec je pa ponoč user posted image user posted image , nismo nič spal, par večerov vročina, ponoč pa grlo in kašlanje s tem pa bruhanje, se že en stroj pobruhanih cunj pere. bošček

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 958
20.2.2009 8:05:06   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

Živjo, moje Dolenjke! user posted image

Včerej sem bla na pregledu in zgleda vse fajn in kul. user posted image  Edin trapasto vnetje se mi še ni pozdravlo in morm še en teden svečke not dajat. user posted image

Naslednji pregled je pa že MF in sicer 5.3.

Sej drgač vas redno berem, edin pisat se mi ne da. user posted image

Pa pa

user posted image user posted image user posted image user posted image ZA PREGLED

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
20.2.2009 8:11:33   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image Maja in otročki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti, da bo/je vse ok.

Jaz sem pa danes bolj user posted image slabe volje.

Jutri izpit poleg službe in nisem najbolj pripravljena.

Ponoči me je hud krč zgrabil pod kolenom in kar utrujene noge imam.A katera ve kaj bi to bilo?

Slišala sem, da magnezij pomaga. Je res?

Je možno, da mi voda zastaja, da mi noge odtekajo?

Je pa res da v službi presedim precej ur in doma za študij tud. Bi se morala več gibati, drži?

Posledično me še križ boli.

Moj dragi je šel žurat (so šli na Evergrine na Otočec user posted image ). Jutri je fraj.

Slišala sem, da so eno znanko full namučili v Nm porodnišnici in da je še vedno full izmučena od poroda, pa da se je full raztrgala, težek porod (tega me je najbolj strah), no najbolj strah me je da bo moj otrok težek okoli 4 kg ali več.

Punce moje user posted image user posted image user posted image držte se, pobožajte user posted image , pa oprostite ker najedam user posted image .

Danes sem pa kupla podlogo za previjalno oz. za na pralni stroj za cca. 11 Eur. Roza barve, ker druge ni bilo. In res poceni user posted image . Vsaj nekaj.
Pa mojo škratko sem razveselila z enim preprostim pustnim kostumom.

ZA krče je tud kaljci, med kalcijem in magnezijem moraš tri ure razmak met. KO sediš migaj z nogami.
za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image
kje si pa kupila podlogo

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 960
20.2.2009 8:21:35   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Naš Mihec je pa ponoč user posted image user posted image , nismo nič spal, par večerov vročina, ponoč pa grlo in kašlanje s tem pa bruhanje, se že en stroj pobruhanih cunj pere. bošček

Naj tvoj Mihec čimprej okreva, bošček. user posted image user posted image user posted image

Podlogo sem kupila v E Leclercu v Ljubljani. Če jo rabiš, samo povej, zrihtam ni problema. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 961
20.2.2009 8:27:21   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Naj tvoj Mihec čimprej okreva, bošček. user posted image user posted image user posted image

Podlogo sem kupila v E Leclercu v Ljubljani. Če jo rabiš, samo povej, zrihtam ni problema. user posted image

hvala za pikepoke

lahko podlogo mal poslikaš, druge barve panimajo?

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 962
20.2.2009 9:21:49   
Anonimen
Dobro jutro.

Princeska, držimo pesti za izpit! Itak, da boš razturalauser posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi v Stražo...se je pa mudilo.user posted image Samo, da je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 963
20.2.2009 10:48:21   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

1. Infinity1---16.3.----26-----M. Peč--user posted image P 23.22

2. sanja23---18.3.-----23-----Nm------user posted image P 24.2

3. cebeica maja-21.3.-30----Nm-------user posted image P 27.2

4. strucka**-25.3.----25-----Trebn.----user posted image P 24.2.

5. Srccek-----28.3.----28-----Žužem.---user posted image

6. dolci--------31.3.----29-----Nm--------user posted image

7. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image P 3.3

8. matt--------11.4.------------------------user posted image

9. rea27-----27.4.----27-----Nm--------user posted image P 12.3.

10. mišk-------29.4.----26----Šentj.-----user posted image

11. buterffly--17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 2.3.

12. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

13. majch------29.5.----26-----Nm--------user posted image

14. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

15. M.princeska-14.6.--26----Poljane----user posted image P 2.3.

16. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

17. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 10.3.

18. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

19. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image

20. alex01-----11.7.----33-----Nm---------user posted image P 3.3.

21. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.------user posted image P 5.3.

22. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 24.3.

user posted image Preglediuser posted image
23.2.2009 ponedeljek - Infinity1
24.2.2009 torek - sanja23, strucka**, cukr01
27.2.2009 petek - čebeica maja

user posted image user posted image user posted image R O D I L E :user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 964
20.2.2009 10:49:36   
rea27
TIA12 a greš v marcu v MŠ? Se bova kaj zmenile?

drugač pa ne vem kako sta malčka naše maje..upam, da se kaj javi :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 965
20.2.2009 11:23:32   
Anonimen
Rea ti si pa tako pridna s tem seznamomuser posted image . A na MŠ je boljš v porodnišnici al v ZD?

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
20.2.2009 13:00:21   
Sanja23
lep pozdrav bejbike.že kr je rodila user posted image  ful sm vesela zanjo ampak ful kmal.pa mene zadnje čase tut nekej črvič.infinity, ti k si najbližje, tebe tut kej posebej matra?men spodej kr vibrira pa ful sm napeta pa špika me že 2 dni spodej v trebuhu.ne vem če je to to.drgač bi pa še vprašala kako sporočim na forum ko bom rodila?
merkejte se user posted image  pa nč dvigvat preveč, k mislm da je mene to koštalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
20.2.2009 14:38:57   
tia12

TIA12 a greš v marcu v MŠ? Se bova kaj zmenile?

drugač pa ne vem kako sta malčka naše maje..upam, da se kaj javi :)

Ojla...

Ja grem zdaj marca...sicer sem 3.3. naročena 15.45 pri ginekologinji, moram poklicat če bi me lahk mal prej naročila ker se ob 16h začne MŠ a ne?

Moram kar mal pohitet z to MŠ, sicer glede na tvoj rok bi ti lahk šla še aprila, pri meni pa to najverjetneje odpade....user posted image user posted image user posted image .

Lp

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 968
20.2.2009 14:58:57   
rea27
ja, men se pa prav gotovo ne bo dalo aprila kolovratit okol, bom šla kar zdej..morda se pa vidiva :)

majch..seznamček pa res mora bit kot se šika, a ne? :)

vsem nosečkam en lep pozdravček..grem mal v horizontalo, mi neki ne paše dons..

čauči

rea27

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 969
20.2.2009 15:05:50   
Infinity1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO-ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE ŠE IZ MOJE STRANI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj naj rečem, občasno pokukam tudi k marčevkam 2009 in moram rečt, da je od vseh (pa jih ni malo) že osem otrok na svetu. Kar bo pa bo... mogoče tudi mene preseneti, samo upam da ne jutri, greva z mojim na poroko. Upam da ne bo kje na matičnem uradu kakšne krize :)

Neposredna povezava do sporočila: 970
20.2.2009 15:14:50   
Infinity1

LP

Hvala-si mi potešila firbec, vse mi je ful všeč, tud kuhna, me pa spet firberc matra za parket-kako se mu reče. Sej bi res blo bolš da bi na kafe prišla, sm imam še en teden in en dan za ležat, pa tud mobilna nisem, mogoče kdaj drugič- hvala

Ja bogi Mihec, sej se bo kmal pozdravu, tako obdobje je zdej, vsi so bolni user posted image .

Tisto kar si vidla po tleh je laminat, kako se mu reče ne vem, kupljen pa je bil v PCK - Srebrniče, nekje 12 EUR pa ne vem točno al na paket al na m2.

Neposredna povezava do sporočila: 971
20.2.2009 15:24:38   
čebeica maja

LP

Ja bogi Mihec, sej se bo kmal pozdravu, tako obdobje je zdej, vsi so bolni user posted image .

Tisto kar si vidla po tleh je laminat, kako se mu reče ne vem, kupljen pa je bil v PCK - Srebrniče, nekje 12 EUR pa ne vem točno al na paket al na m2.

verjetno je ker od otrok , ki so bli na rojstnem dnevu prnesu kakšen virus al kej podobnega, ker miha ni v vrcu

hvala za informacijo,konec s firbcom

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 972
20.2.2009 15:27:20   
čebeica maja
če se kiri da sem v moj album dala nove slikce in komentarje od miniaturne sobice in rojsrni dan od Mihca

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 973
20.2.2009 15:27:53   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: Sanja23

lep pozdrav bejbike.že kr je rodila user posted image  ful sm vesela zanjo ampak ful kmal.pa mene zadnje čase tut nekej črvič.infinity, ti k si najbližje, tebe tut kej posebej matra?men spodej kr vibrira pa ful sm napeta pa špika me že 2 dni spodej v trebuhu.ne vem če je to to.drgač bi pa še vprašala kako sporočim na forum ko bom rodila?
merkejte se user posted image  pa nč dvigvat preveč, k mislm da je mene to koštalo

hehehehehe, si me pa nasmejala... ampak tole vibriranje je ČIST RES user posted image user posted image user posted image , men je sicer čist mal trajalo ene dva, tri dni, je pa občutek k bi te nekdo z vibratorjem mal masiral po tamali user posted image user posted image user posted image . No zdej vibriranja ni več, je pa sam še občutek k da bi mi nekdo narazen vleku sramne kosti user posted image , groza, še posebaj če ležim al pa sedim, tako da večinoma sem na nogah, ful grem rada na sprehod, se mi zdi da mam velik več energije, k prej k nism bla noseča. No po moje se tale porod ful hitr bliža in ne bom več dolgo takole na forumu čvekala user posted image

(odgovor članu Sanja23)
Neposredna povezava do sporočila: 974
20.2.2009 15:32:39   
Infinity1

če se kiri da sem v moj album dala nove slikce in komentarje od miniaturne sobice in rojsrni dan od Mihca

Sem pogledala slikce čebei, ful ste mel lusno torto, vidm da je pri vas tud ful popularen tale Nodi, tako k drugje user posted image . Sobica je pa tud ful lepa, pa sej boš mela user posted image nekaj časa pri sebi, al ne, se mi zdi da si nekaj omenjala.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.