rea27 -> RE: Dolenjke (11.2.2009 14:21:56)
|
hoj hej! Evo mene nazaj - seznamček popravljen, preglejte ga, da nisem kej zabluzila, se mi to zadnje čase rado dogaja... Ja, Infinity1..neki groznga! Ej, vse kar sem pojedla, vse kar sem popila se mi je ustavilo in postalo tako slabo, da sem res mislila, da bom skup padla... Iz lepga mira sedim na kavču pred tv, samo naenkrat začne po meni plezat slabost, ko veš, da boš skup padu, ko imaš noge čist telečje...noro..sem se ustrašla ko nora!!!! Potem pa noge gor in globoko dihat! Pa je blo...In seveda..odpret okno. Potem sem si izmerila pritisk, ki je bil nizek - ga imam nizkega tudi ponavadi, a je bil srčni utrip 102!!! Ok, vem, da je mal adrenalin naredil svoje, samo... Mi je vse jasno, sem potem šla prec ene knjige brat: da mora zdej pač srce ful na polno delat in prečrpat ogromno krvi...in posledica je seveda visok srčni utrip...Kot športnica tega res nisem vajena... A bo že... Da se vam pohvalim kaj sem vse nakupila v lj...sva šla z možkom v BC in kupila stolčke za hranjenje od PP - super znižan iz 139 na 109 EUR, bouncer'rocker ali po naše gugalnik, ki je bil tudi malo čez 100 EUR, vse ostalo pa oblačilca...drage moje...Račun je bil 441 EUR!!! Pa ko bi bilo to vse, prišel je tudi voziček, ki sva ga kupila preko E-Baya iz Nemčije, ki je bil tudi 550 EUR in še Angel Care za 120 EUR... Da ne govorim o postelci in previjalni mizi in o zadnjem obisku IKee...Kar ne morem nehat...Aja, pa še v Benettona sem šla mal za dušo privezat...Za vse, ki boste tudipoleti nosečke, imajo v Hali A v Lj BTC krasne obleke za nosečke..Res, fine...sam kaj ko so tanke in meni več ne bodo prov prišle.. Sem pa seveda zavila na otroški oddelek Benettona..in.....IMAJO TAKOOOOO lepe oblekice za novorojenčke..vse od 0 do 3 mesecev in seveda naprej..In se nisem mogla premagat in sem še tam zapravla.... Zdej pa ŠLUS!!! (nemka ti me boš razumela, a :) ) Samo še kozmetika in to je to...no pa tiste fiziološke raztopine, alkohol in kaplice za nos....Pol pa razglašam bankrot, ker me prihodnji mesec čaka še poračun elektrike in me bo itak kap...Kaj čmo tko to gre..lajf pač! Dost nalaganja od mene mejte se in se tipkamo papa
|
|
|
|