kaminek
|
mala_princeska: sej bo, bomo pregural še polovico . te čist razumem, kako je. jst sm vas skoz spremljala, a nism mela časa kej napisat, tolk je blo dela al v službi, al pa doma. sicer imam jst to srečo, da ne delam ob vikendih, tko da se vsaj takrat lahko spočijem. v ponedeljek imam pregled in bo moj dragi tud zraven. komaj čakam, da vidim najinega . tolk brca in se kopica, skor nikol ne miruje . pa tud zdej ga že tud dragi čuti, če da roko na trebuh. se mu je tako fajn zdelo, ko ga je začutil. da malo pojamram : sm bla v pon. na zdravniškem za službo in imam levkocite prenizke, holesterol pa prebisok. nikol ni blo tako. aja, sladkor pa je ok, pa čeprav mi čokolada tuk paše . jst sam upam, da je to zaradi nosečnosti . drgač je pa tud mene začel križ bolet, trebuh mam kr orenk velicga, začel so me krči po nogah vlečt, ponoč. pa tud nikakor ne morem dobr spat, se sam premetujem. tko, da sm bla dons po zajtrku tolk zaspana, da bi šla kr nazaj spat, pa sm šla raje malo ven, na svež zrak, da ne nadiham. zdej, po kosilu, pa grem malo zakinkat, ker mi že očke skup vleče. lep vikend vam želim, pa se slišimo v ponedeljek po pregledu. pozdravčke
|