petruscha
|
Pozdravček, Sem morala malce pošpejat k Dolenjkam, da vidim kako ste kaj. Midva z mojim Leonom se pridno cartava in dojiva, je že pravi korenjak. Tudi prvo kopanje smo še dali čez in moram povedat da zelo uživa v kopanju, sem mislila da bo vse skupja eno samo dretje, izkazalo pa se je ravno nasprotno, en sam užitek za malega in za mene, ker vidim kako uživa. Mala princeska: kar se tiče te previjalne in banjice, meni je prav takšno posodila kolegica, pa sem se jo že znebila in jo dala na podstrešje. Ker imam dovolj prostora v spalnici, sem si postavila notri mizo dolgo 150cm in široko 80cm, zraven pa imam še eno leseno previjalno mizo s predali na kateri imam postavljeno navadno banico bebe jou iz baby centra. Na taveliki mizi imam previjalno podlogo, posodico za umivanje, kremice, pleničke, vato, brisačke,....pa še placa mi ostane za pol mize, ki ga izkoristim takrat ko se kopamo. Ja kaj čmo, mal sem okomot, samo mi je zdaj veliko lažje sve skupaj, ker imam tolko prostora in imam malega vedno na očeh (in ni nevarnosti da bi se prekucnil čez). Je pa res vse odvisno od tega, kje misliš postavit kombinirano previjalno mizico in seveda koliko prostora imaš. Mogoče pa bo tebi bolj služila. Moja kolegica jo je imela v kopalnici, ker je tam kopala svojega malega, tako da jo je kar uporabljala. Plenice pa sem v začetku uporabljala pampers 1, pa je bil za vsako čist moker, imela sem še en paket mullerjevih tudi 1, ki so bile dobre. Nato sem zopet uporabila pamperske 2, zopet vse mokro, sprobala še DM-ove baby love 2, ki so recimo ok( samo mojemu se pozna na koži okoli nogic obroba), kupila mullerjeve 2 s katerimi sem zelo zadovoljna in moj malček tudi. Ker pa imam še veliko zaloge pampersk 2, uporabljam tudi te, vendar čez dan ,ko ni toliko polulan in ker se tudi večkrat previjamo. Je pa res da so poljske pamperske, ki so baje slabše od nemških. Bom sprobala še te. Sicer pa jeverjetno pri vsaki otroški ritki drugače,.... Spet mi je ratala dolga klobasa,... LP
|