*zmajčica* -> RE: Dolenjke (7.10.2009 22:46:10)
|
Živjo so... Evo dolgo se že nisem nič oglasila...saj razumete, ni blo neke volje! Brala sem vas sicer kr pogosto...pa tudi vse tiste ki ste me zasebno kontaktirale zarad raznoraznih težav-očetovstva, materinske šole,...skratka HVALA VSEM SKUPAJ IN VSAKI POSEBAJ!! Priznam še vedno je težko in boli in je praznina...vendar me pikica nekako drži pokonci in pri življenju! Nakupovanje je po eni strani stresno (ker morem vse sama, in se nihče ne čudi tem mickenim stvarčicam)...po drugi strani, pa me tudi razveseljuje. Kupujem stvari za katere vem da bi ble atiju všeč! Tako vmes ko se nisem nič oglasila sem dala že en pregled skozi in pregled za sladkorno in slabokrvnost, ki je biu sicer z nekaj težavami uspešen in je vse vredu! joooooj...tista sladkana voda...fuj...prvič ko sm šla nism zdržala in sem vse zbruhala vn...in me je poslala domov...pa sm šla čez en tedn še enkrat...pa sm šla mal po vezah, k poznam eno sestro, pa mi je v vodo še limone stisnila, tk da je mal prekrila un okus po tistem faking cukru! Pa še ležat so me tm v eni ordinaciji pustile...tk da sm pol zdržala une 4 al 5 ur...pikala me je pa tko grdo, da sem mela ceu mesc črno roko in me je bolelo. še danes se mi poznajo sledi! Fak...nobenga občutka!! No z vse vredu...brca ko nori, se včasih kr bojim, da bo vn skočila...haha...sm bušija mam pa ful mičknga...glede na to da je že 28.teden... drugač pa nekih večjih težav nimam, razn da so mi vse cunje premejhne... pa da me oči ****, to pravijo da zna bit značilno... Hja no nekako še zdržim teh par mesecev...pol pa veselo na previjanje in hranjenje. Jooooo....tko veselo že nakupujem...sam ki se preveč ne upam, k mam dost stvari obljubljenih da bom dobila...se mi zdi super, ker bom takoj nekaj prišparala...tako da voziček, avtosedež, pojstlico, zibko, ogromno cunjic sem dobila od prijateljic in žlahte...kupla sem par pajackov, nogavičk, brisačke, banjico,...pa previjalno mizico še morem...tk da vsakič nekaj, pa bo!! jeeeeee...pr nas doma vsi komaj čakajo...tašča je najbolj nestrpna!! sam ati se ne more veselit z nami! Obljubila sem mu, da prvo ko pridemo s pikico domov iz porodnišnice...obiščeva njega, da mu pokažem, kaj jew naredil... Pogrešam ga...tko mi fali, da vam ne znam povedat...za vse sm sama...prej mi je pa on dosti pripomogel.... Pa še z avtom mam težave...mi nekaj na vbs-u **** in sem že cel mesec brez...da bi jim mogla pa ja kak dnar dat, bi me pa hitro našli...joooooj! V materinsko šolo bom šla pa zdej šele novembra, prej nisem utegnila, pa tudi na misel mi ni prišlo v vsem tem! Sej ni nč narobe če grem sama, ne? Al morem it v paru? Nč mal sem se vam nahitro oglasla, k ne morem spat-še vedno...pa tud na FB (Katja Jonke) me lahko najdete...sj nekatere ste me že kontaktirale! Tk drage moje fajn bodite, pa se še tipkamo in slišimo! Aja pa naslednič ko se na Loki spet zbirate, se vam pridružim-upam, da avto bo do takrat! Lp čuvajte se in božajte svoje bušije!
|
|
|
|