|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
19.6.2009 15:03:47   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

prvi CTG pr dr Preskerju ker je moja na dopustu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princeska pri julijkah smo te mal obgovarjale...user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 19.6.2009 15:04:21 >

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.6.2009 16:05:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

prvi CTG pr dr Preskerju ker je moja na dopustu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princeska pri julijkah smo te mal obgovarjale...user posted image

Sem vidla ja. user posted image user posted image

Dolenjke kar pridružite se nam na tej temi - brez strahu. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
19.6.2009 17:48:42   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaminek si še tukaj danes?

danes, jutri in tako dalje, če želite, sem vam na voljouser posted image user posted image user posted image , ker se noče in noče user posted image  odločt, da pršopa vn, sam nagaja. ti, ti, ti,..., navihanka-kaj, ko me nč ne poslušauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
19.6.2009 17:50:16   
kaminek
fejči, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
19.6.2009 18:11:56   
cukr07
Evo mene s pregleda in potepanja.user posted image

Na hitro vam sporočam, da naša pikica pridno raste in je z njo vse v najlepšem redu, težka je že nekaj čez 1.200g in velika tednom nosečnosti primerno. Imam sicer rahlo povečane levkocite, vendar je G rekla, da to ni nič takega. Dobila sem tudi že potrdilo o predvidenem datumu poroda za CSD.
Naslednji pregled imam 21.07.

Vidim, da v porodnišnici še ni gužve in da je mala_ princeska še vedno doma - zgleda da user posted image res čaka 24.06. user posted image

To je na kratko vse, sedaj pa greva z mojim na pico in v kino.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
19.6.2009 19:04:23   
čebelica01
hej dečve jaz pa še pol urce in konc delavnega dne , ja pa jade  ha ha ha še kar bom delala nekaj časa .

pikice zlate, otročki ne bodo ob taki fročini ven hodili jutri pa v nedeljo pa tja do srede bodo pa pokukali na plano user posted image user posted image user posted image . pol v septebru pa kaki fini dopustek si privoščite .

princeska  princeska tvojemu se pa res godi v garsonjericiuser posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
19.6.2009 21:41:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07
Vidim, da v porodnišnici še ni gužve in da je mala_ princeska še vedno doma - zgleda da user posted image res čaka 24.06. user posted image

Cukr07 user posted image user posted image user posted image za pregled.
Ja user posted image že ve zakaj čaka user posted image .
No zdaj grem stisnit ta veliko žabico, ker še ne spi in jutri zjutraj proti Nm.
Aja jaz torbe za iz porodnišnice sploh nimam spakirane (ok za bejbija imam) samo zase ne, ker sem prvič šla v nosečniških hlačah iz porodnišnice(ker drugih nisem mogla na rit stlačit) in mislim da sedaj ne bo drugače...user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
19.6.2009 21:46:53   
čebelica01
al pa če greš v halji sej je vseen sam , da greš domov pol. sej ne greš na modno pisto . jaz sem šla domov k ena klošarka in tja sem tudi pršla tako user posted image user posted image user posted image  se je pač mudilo user posted image user posted image . in ene šlape sem mela ha ha ha k so ble samo še za pred hišo ven stopit , sam takrat ni šans , da bi kej druzga nataknila na noge .user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2908
19.6.2009 22:12:44   
Alex01
Jaz imam torbo za v porodnišnico (copati, dudo, toaletno torbico,...).  Za user posted image bom pripravila kar v "jajček", domov bom šla pa tutu jaz kar v istih hlačah kot v porodnišnico (razn, če mi ne bo voda "puščala" na poti v Puser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 2909
20.6.2009 7:42:07   
Mala_princeska
Dobro jutro....

Ohladitev prav paše.

En lep vikend vsem.

Sem bila prepričana, da je Kaminek (da si že odrešena) že rodila, ker sem dobila sms navsezgodaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
pa je bil le še eden v stilu:"Si še v enem kosu?user posted image user posted image "user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
20.6.2009 10:19:43   
Anonimen
Kaminek sporoča: sm na oddelku, voda odtekla, preostane samo čakanje. Držte pesti, da bo čimprej!

Neposredna povezava do sporočila: 2911
20.6.2009 10:25:23   
čebelica01
DAJMO KAMINEK DRŽIMO PESTI ZATE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
20.6.2009 10:37:50   
Alex01
KAMINEK SREČNO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
20.6.2009 10:56:15   
cukr07
Pozdravček še od mene na ta deževen dan.

Jaz sem danes že navsezgodaj dobila sms in bila zihr, da je od male_princeske, pa ni bil - ni kej na vsak način te hočem spravit v P. user posted image user posted image
Je bil pa od ene druge kolegice, ki je imela rok 26.06. in je ponoči rodila fantka. user posted image Glede na to, da včeraj dopoldne ni še nič kazalo da bo kaj sem bila ful presenečena in seveda vesela, da je že rešena.

Za današnji večer mi torej ni treba skrbet kam bom šla, ker gremo njenga user posted image zapit. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
20.6.2009 10:57:49   
cukr07
Kaminek, drži se! user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
20.6.2009 10:58:50   
čebelica01
CUKER0 07 - VSE ČESTITKE TVOJI KOLEGICI ZA MALOuser posted image .

IN , DA BOSTE FAJN ZAPILI , DA BO ZDRAVO user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
20.6.2009 13:11:54   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Kaminek sporoča: sm na oddelku, voda odtekla, preostane samo čakanje. Držte pesti, da bo čimprej!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej!!

Punce en lep deževen pozdrav..meni kar paše!!user posted image  

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
20.6.2009 14:24:11   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

DAJMO KAMINEK DRŽIMO PESTI ZATE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Kaminek navijamo zate! user posted image user posted image user posted image Sem vesela, da sem jo videla "v živo" user posted image .
user posted image user posted image user posted image

Jaz pa kot vidite doma, tako da v ponedeljek pregled v pritličju porodnišnice.

CTG ok, edino moj srčni utrip je visok user posted image user posted image .

Se še ne bom gužvala v P. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2918
20.6.2009 14:24:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

CUKER0 07 - VSE ČESTITKE TVOJI KOLEGICI ZA MALOuser posted image .

IN , DA BOSTE FAJN ZAPILI , DA BO ZDRAVO user posted image user posted image user posted image .

Čestitke kolegici. user posted image user posted image user posted image

Uživajte v tem hladu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2919
20.6.2009 14:25:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Jaz sem danes že navsezgodaj dobila sms in bila zihr, da je od male_princeske, pa ni bil - ni kej na vsak način te hočem spravit v P. user posted image user posted image

Lepo to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič mojga boste pa drug teden zapil, pa bo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
20.6.2009 14:46:31   
čebelica01
To pa sigurno PRINCESKA user posted image user posted image . Sam , če bo šlo tako naprej bom že kronik ratalauser posted image user posted image user posted image .

Glih danes grem pogledat malega Tomaža, že komej čakam .

Neposredna povezava do sporočila: 2921
20.6.2009 17:20:34   
majčica20
Ojla, navijam za vse ki še čakate.
V Lj P naj bi omejili obiske samo na partnerje, saj naj bi razsajala ena viroza, ne vem pa kako je v NM. se mi zdi da so v Lj bolj strogi. pa je tako tudi prav.
naša Klara je danes sestradana ko volk, bi samo jedla. Se pozna da se je ohladilo. Se pa redi ko polhek. Je pa bolj večerni tip saj ne gre spat pred enajsto, samo pol okol pet ur v kosu spi, kar nam prav paše.
bodite fajn in LP

Neposredna povezava do sporočila: 2922
20.6.2009 20:32:22   
Mala_princeska
Majčica20 user posted image user posted image user posted image za vašo Klaro.

Mam občutek, da me malo bolj zvija - pa da vidimo kaj prinese noč.....user posted image Drugač pa se beremo jutri. user posted image

Aja kako je z obiski v Nm porodnišnici - omejitve pa ne vem user posted image user posted image

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
20.6.2009 21:00:36   
Anonimen
Oooo..pa se dogaja...greemo Kaminek...Princeska, ti pa hiter pejd pogledat, kako je, pa ji družbo delaj. Ajce punce....držte se.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2924
20.6.2009 21:18:00   
čebelica01
omejitve obiskov so 1.6 omejili oz. so malo bol strogi ure obiskov so iste ko so bile samo , če pa prideš med časom ko ni obiskov pa te naj nebi spustili naprej razen očetov tko nekako mi je zdaj kolegica povedala ko je 9.6 rodila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.