Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katere igrače pri letu in pol 30.9.2008 15:09:26
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Pri nas je bila najbolj in (od enega leta in še vedno je) Kmetija iz serije Little people od Fisher price. Tako da smo zraven dokupili še igrišče . Pa knjigice na tisoč in en način.
|
|
RE: katere igrače pri letu in pol 30.9.2008 15:12:58
|
|
|
|
2 Sraki
|
Lego duplo kocke so zakon. Avtomobili vseh vrst in poganjalci. Potem pa kakšen mini klavirček z raznimi zvoki živali, žoge, knjige. Seveda pa kuhanje za mamico, jasno vse mora it zares. Prave posode. Aja pa še kakšni šraufencigerji in metri.
|
|
|
|
RE: katere igrače pri letu in pol 30.9.2008 15:33:49
|
|
|
|
Naja30
|
Knjige so no1, Pametni kuža, 7 palčkov, pojoča roža, telebajski v bazenu... kocke, punčka in voziček...
|
|
|
|
RE: katere igrače pri letu in pol 30.9.2008 16:00:57
|
|
|
|
kaya2007
|
a se vaši sami igrajo s temi igračami??? naša se tudi za 5min ne zamoti, ves čas moram sodelovati
|
|
|
|
RE: katere igrače pri letu in pol 30.9.2008 20:42:31
|
|
|
|
livia
|
Knjigice Lego kocke duplo Tabla riši, briši Pojoči kuža Sestavljanke lesene z liki za ustavljat Pokrivamo in hranimo punčko Bucke ta velike ....
|
|
|
|
RE: katere igrače pri letu in pol 30.9.2008 20:45:26
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Bucke ta velike .... Kakšne so pa to za ene bucke? Prvič slišim...
|
|
|
|
RE: katere igrače pri letu in pol 30.9.2008 20:47:44
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 a se vaši sami igrajo s temi igračami??? naša se tudi za 5min ne zamoti, ves čas moram sodelovati Najbrž ni v vrtcu, kaj? Naša je zdej v vrtcu 14 dni in se FUL pozna pri tem, da se ful več sama zamoti in zaigra. Zdej, možno je, da je tut prišla v tako razvojno obdobje, kjer pride tut to na vrsto, sam jaz mislim, da je bolj vrtec 'kriv'. Probej jo vsak dan pustit po par minut in delaj nekaj drugega. Razloži ji, da pač nimaš časa in jo kar malo ignoriraj. Se bo počasi že navadila. Vztrajaj.
|
|
|
|
RE: katere igrače pri letu in pol 30.9.2008 21:01:20
|
|
|
|
kaya2007
|
ja, picola, ni v vrtcu...bom probala kar si mi svetovala, čeprav takoj prileze za mano in tuli, če jo ne vzamem v naročje ali ne grem tja kamor hoče
|
|
|
|
RE: katere igrače pri letu in pol 30.9.2008 21:11:33
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Pri nas so knjigice zakon. Potem kakšni avtomobilčki, pa žoge, kocke..
|
|
RE: katere igrače pri letu in pol 1.10.2008 22:34:16
|
|
|
|
december06
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ja, picola, ni v vrtcu...bom probala kar si mi svetovala, čeprav takoj prileze za mano in tuli, če jo ne vzamem v naročje ali ne grem tja kamor hoče Joj, kako je to meni znano. Samo kaj, ko pridem pozno iz službe in mi sploh ni problem, se z njim igrat. Je pa res težavno čez vikend, ko bi res rada kaj postorila. Mi smo stari zdaj 12,5 mes. in ti ne vem svetovat, kaj bo pri 1,5 letu. Zdaj so zakon lončki, iz katerega sestavlja stolp, no jaz ga in ga pa podira in okrogle ploščate "kocke", ki jih natika na palčko. Aja, pa muzika mu je zakon in kar migat začne ko sliši pesmice za otroke in domačo muzko, sploh harmonika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......