dajamaja -> RE: Oktober IVF/ICSI (10.10.2008 8:29:02)
|
Abra, hvala za skrb. Sem v soboto res ostala doma in si privoščila mal razvajanja mojega sineta. To soboto bom pa samo par uric, ker gremo pol našega kosmatinca pokazat vzrejni sodnici. Pa saj veš, v službi čas hitreje mine. Kako si ti in tvoja telovadka!? Salte!? Hope mi manjka! Kaj delaš Mišek naš? Izkoristi čas, ko si še lahko z nami, potem te bo tako nogometaš preveč zaposlil. Arenja, vidim, da si se Reša pošteno lotila. Jaz sem tudi zadnjič imela seznam, da kaj ne pozabim. Lepo, da sta se pogovorila, človek dobi nov zagon, a ne!? Boljš da mu mene nisi omenila, ker bi po svoji navadi rekel, počakmo, da vidmo kaj bo al pa pustmo se presenetit, ko si ga ravno v dobro voljo spravila. Sicer se pa strinjam z njim in čakam Shuka ti je menda napisala in se strinjam z njo, da si najboljša taka pozitivna in ostani taka!!! Daisy, zdaj je pa že oktober – a si že štartala, sem že ogreta za navijanje! Lučka, uživaj za vikend. Glede krvavitev in postopka se pa kar z Rešem posvetuj. Srečno! Lara, jaz imam podobo kot ti, če ne jem mi je slabo in če se preveč nabašem se mi spehuje. Bom vzela za dober znak in napoved za UZ. Kako kaj ti premaguješ neučakanost, da vidiš še srčka!? Gloria, Nik je super fant!!! Ko so mojega krči matrali sem ga odvila in mu masirala trebušček. Nekega čudežnega zdravila ni in gotovo se ti srce trga, ko tako neutolažljvo joka. Naj čimprej minejo! Kruce fiks, se nam bo krucefikska tudi pridružila!? Tukaj nas je kar nekaj takih, ki nas je že sesuval, pa smo se sestavile nazaj. To je pač njegov pristop, ne vlivat preveč upanja, ker so pričakovanja ljudi potem previsoka. Dela pa odlično! Pija, midve bova pa morali na kavo veš. Mi je še zdaj žal, da se nisva ujeli na srečanjih! Srčke grem gledat v torek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]. Javim vam pa v sredo, ker prej ne pridem do mašine. Kako si ti? Se že kaj pripravlja? Kje je GIGI!?!?!?!?!? Kaj dogaja !!!!??? Kajsi, kako si ti!?!?!? Pa ne ,da te še matra – daj javi se. Mlinčka, a si ti imela že ET!? Vsaj punkcijo? Jaz bi te brala vodoravno, pa nič ne napišeš. Še Kalini za UZ in Sončku za NS pritegnem v navijanju !!!! Eto zdej grem še pa delat mal, čeprav ne tko rada. Srečno vsem našim pupam in fantu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|