Abra -> RE: Oktober IVF/ICSI (9.10.2008 6:36:45)
|
Dobro jutro! [sm=smiley1.gif] Danes sem po dooolgem času prva. [sm=smiley36.gif] Sicer nisem od samega veselja vstala, a če sem že, sem za vas dala rogljičke pečt, pa kruh, da boste imele dišeč zajtrk. Slikic ne morem zalepit, jih bo katera druga. Takrat, ko bom jaz najbrž nazaj zaspala [sm=smiley36.gif] [img]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-137.gif[/img][img]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-106.gif[/img] Kruce fiks midva sva bila pri Rešu in sva šla čez podobno proceduro kot vidva [sm=smiley1.gif] Reš je prvič vedno tak. Najbrž nas na ta način hoče pripravit na vse, kar nas mogoče čaka. Veliko jih zato že po prvem pregledu obupa in gre drugam. Drugi, ki smo vztrajali, smo na koncu večinoma zelo zadovoljni. Tudi nama je prvič že obrazložil IVF postopek, pa to še ni pomenilo, da sva z njim tudi takoj začela. To je tista skrajna faza, prej se poskuša najti težave in jih pozdraviti. Zaradi let pa ziher ne bo zavlačeval in če se mu bo zdelo smiselno, vaju bo v postopek kmalu usmeril. Glede naročanja, sestri je kar potrebno reči, da je Reš tko naročil, pa dobiš takoj datum. Z njo se nima smisla nič posvetovat, ker te bo vedno na Reša usmerila in ko nisi v IVF postopku so mu taki tel. malo odveč. Ko pa si, ti je VEDNO na voljo. Naročaš se pa vedno za popoldansko ambulanto, samo v postopku hodiš zjutraj, takrat te tudi Reš naroči in s sestro nimaš opravka. Žena ima zdaj najbrž že hormonsko sliko, kjer se vidi stanje jajčne rezerve. 15. dan ciklusa sta naročena, da preveri, ali prihaja do ovulacije, kakšna je sluz.... odnos pa morata imeti ok 14-16 ur pred pregledom, da pogleda ali so plavalčki še živi, če so gibljivi... temu se reče postkoitalni test. Reševa spletna stran je www.neplodnost.com na neplodnost.info, pa dobiš še več informacij. Zgoraj med opozarjamo, je pa kar nekaj napotkov, ki smo jih tuki same zbrale. WP, super za polno vrečko [sm=smiley1.gif] Zdej grem pa malo za nazaj brat, če me ne bo prej zmanjkalo.
|
|
|
|