Abra -> RE: Oktober IVF/ICSI (7.10.2008 11:57:05)
|
Lara, že zlagaš kape? [sm=smiley1.gif] jupol kupljen? [sm=smiley36.gif] Boš začela že sobico za malčka štimat? Jaz sem danes uredu, hvala. Včeraj sem cel dan kavčala in je pomagalo. Danes bo pa treba malo na sončka. Zarja, je bil čokolino dober? [sm=smiley36.gif] Jaz moram v novo nabavo [sm=smiley36.gif] razmišljam, da bi si kar uno taveliko vrečo kupla, dokler ga še imajo, čokolešnik seveda [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] so me čez vikend eni z majhnimi otroci podučili, da je najbrž čokolešnik tudi bolj kvaliteten, ker se mu ne delajo grudice, kot čokolinu. Zato so si ga pa najbrž pri podravki zaželeli in ga kupli, ker ne znajo tko dobro zmiksat... Gimnastičarka pridno trenira. [sm=smiley1.gif] Sabsa, aspirina 100 pri nas ni več, je samo še protect 100 in je isto, le filmsko obložen je. Jaz sem nazadnje tudi tega jemala. Ledenka, resna slikca [sm=smiley36.gif] pa bolj joškata [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Gigi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] gre po planu. Tokrat torej ne bo maratonski postopek [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|