Abra -> RE: Oktober IVF/ICSI (3.10.2008 18:17:11)
|
Sonček, ti si pol čist taprava srečka nosečka. Veš, kako je to lepo prebrat [sm=smiley1.gif] Jaz sem ugotovila, da kadar me špika, trebuh ful ven butne. Najbrž se malo upira, zato boli, pol popusti in zraste [sm=smiley36.gif] vsaj jaz imam tak občutek, da ne raste enakomerno, ampak v sunkih. Meni se januar zdi še tko daleč, zato nič ne hitim s pripravami, pravzaprav nisem še nič na tem nardila. Eni mi kar govorijo, da je še prezgodaj ... do konca meseca bom izbrala voziček, itak imam v ožjem izboru dva, posteljico sva pa tut že izbrala. Neki moram še dobit za čez dan. Neki kao zibko ali košek. Imava dva štuka, pa bo pupa čez dan spodaj v dnevnem prostoru, da bo ločila dan od noči. Posteljice pa ne morem prestavljat... ti si pa bolj pridna, kajne? Že rihtaš? Ta 4d uz me tut malo mika, čeprav se mi zdi, da je samo zaradi mojega firbca. Na morfologiji mi je že malo priklopla na 4d.. v petek imam pregled, do takrat se pa moram odločit al se čem še malo slikat in zapravljat. A ti ponoči ni treba it na wc? Jaz pa moram. Saj drugače fajn spim, razen kadar me kaj takega kot danes zagrabi.
|
|
|
|