Abra -> RE: Oktober IVF/ICSI (22.10.2008 10:06:00)
|
Dobro jutro! Pikovit, me je prav skrbelo, ko sem brala še včerajšnje poste, samo da je zdaj vse ok. [sm=smiley31.gif] Reby, ti najbrž še nisi v postopku? Zdaj si dala kri za hormone, pa bo Reš pogledal, če je vse ok. UZ pa imaš zato, da pogleda, če prihaja do ovulacije, če bo kak folikel primerno velik [sm=smiley1.gif] najbrž vama je tudi naročil, da večer pred tem seksajta in bo preveril, če plavalčki v tebi preživijo [sm=smiley1.gif] ne gre kar tko, da te da kar mimogrede na punkcijo. Reš ti postopek lepo razloži, predpiše terapijo .... predvsem pa naredi prej nekaj pregledov, mogoče pa OBMP sploh rabila ne bosta [sm=smiley1.gif] Lara, kaj je s tvojimi nogicami? Da te kaka bolezen ne lovi? Ti mogoče tudi otekajo? Gigi in Lučka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] lepo sta folikle zalili [sm=smiley1.gif] Sonček, kaj sem ujela, fantek bo? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tebe pa občutek ni varal [sm=smiley1.gif] kok bo imela moja gimnastičarka izbire [sm=smiley36.gif] Nokes, copy in paste [sm=smiley1.gif] pa ne si pritiska dvigovat [sm=smiley36.gif] Kajši, sej ne vem, kaj naj ti rečem. Čez dva dni poskusi spet [sm=zmeden.gif] najraje te še ne bi objemala ..... malo te bom pa vseeno [sm=smiley31.gif] Mišmiš, Shuka, Pija, Zarja, Želvica, Goldy, Dajamaja in vse ostale (bom ziher katero spustila) lep dan!
|
|
|
|