baci -> RE: Oktober IVF/ICSI (14.10.2008 11:38:15)
|
dobro jutro(no vsaj za mene) celo noč nismo skoraj nič spali,ker me je zob tako bolel,da se mi je mešalo od bolečin! sedaj je malo boljše ko vem da grem ob 2 k zobarju! kisci-BRAVO ,čestitam in lepo nosečnost ti želim Pikovitka-upam da boš vredu zrihtala danes v mb-ju in da naslednjič ko boš v mb-ju,grema na kavico nikita-dobrodošla in držim pesi,da tokrat res uspe in da ta izcedek čimprej mine goldy-čestitam in uživaj v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] kruce fiks-ta vaš ata ,pa se mi zdi malo zmeden,ker neve več kaj kateremu reče in vas ima kot po tekočem traku. vem da ste ene full zadovoljne z njim,vendar vedno več punc,se pritožuje nad njim,ker ima katastrofalen odnos do nekaterih,nevem no,napišem samo to kar slišim od drugih,sama ga ne moram obsojat,ker me nima on!ampak saj bosta porihtala,drim pesti za vaju. zarja-še šest dni da zagledaš magičen ++,držim pesti!!! netka-ne se sekirat,ker bo vse ok!!! tako malo sem se razpisala,da me ne bote kregale ker sem malo "ata",skritizirala,ostalim želim da čim prej nalulate +++,nosečkam pa naj čim bolj naijajo,za nas!!!
|
|
|
|