Dežela pravljic - Podčetrtek! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ancika20 -> Dežela pravljic - Podčetrtek! (15.3.2005 22:54:59)

Čer!:)
Sm dons dobla eno super idejo in sicer izlet v deželo pravljic pri Podčetrtku,bojda je fascinantno za piko na i pa je menda zraven še čokoladnica ;).Js sem se že odločla da bom ta izlet z mojim miškecom izvedla(v bližni prihodnosti), zanima pa me, če vi, moje lepe mamica kaj veste o tem, oziroma je bila že katera tam?

:rozica:Lep pozdravček vsem:rozica:

Lunca1 -> Dežela pravljic - Podčetrtek! (16.3.2005 7:41:09)

Samo v čokoladnici.:)-:)-:)-

Lenny -> Dežela pravljic - Podčetrtek! (16.3.2005 8:17:10)

Čokoladnica je zakon, za velike in za male. Pa slišim, da so jo celo obnovili in razširili.
Kar se tiče pravljične deželice, našemu mulčku lani še ni bila prav zanimiva, zato pa je toliko bolj užival na Jelenovem grebenu, ko je lahko hranil jelene. Kakorkoli, izlet je super, otrok je na svežem zraku, tako da priporočam. In seveda: dober tek pri čokoladi :)

HuAnita -> Dežela pravljic - Podčetrtek! (16.3.2005 19:30:05)

Pa obvezno k Amonu na kosilo, privošči si rdeče vino!
Priporočam tudi kopanje v atomskih toplicah, tam sem kar nekaj let uživala, je imela teta v Olimju vikend, zdaj je tega sposojenega luksuza konec.
Čokoladnica je kul, ampak hudo drago plačaš te dobrote. Poglej si še v cerkvi pred čokoladnico najstarejšo lekarno na Slovenskem, ti bodo menihi vse razložili, če zmoreš, si tam nabavi ognjičevo kremo - meni vedno pomaga pri vneti, suhi itd. koži...

Stran: [1]