Špela100 -> Da se van oglasim (15.3.2005 22:25:10)
|
No komaj zdaj sem našla čas, da tudi jaz kaj napišem. Je tak čas, da delam od jutra do večera.Pa saj bo kmalu konec še 14 dni. In kako ste ve drage klepetulje?? Na hitro preberem kaj ste napisale in se mi zdi da nekaj štrajkate. Jaz sem ok.Čez en teden naj ne bi dobila :hudicek: V trebuhu v spodnjem delu me nekaj že tri dni tišči. Vleče me dol, ma ni to neka zdaj ful bolečina, ampak toliko prisotna, da jo čutim. Milijonkrat na dan mi skozi glavo šine misel, da morda pa je to to in je ratalo ta mesec.Potem pa se spet mal skuliram, da ne bi bila preveč razočarana in žalostna.Saj je vsak mesec huje.Vsak mesec večje razočaranje in vsak mesec večja žalost.Pa saj to vse poznate. Niti pomisliti nočem kako je vam, ki to čakate že več mesecev ali celo leta.Dobre ste, prave borke.Midva se trudiva za pikico od decembra, vendar sem šele ta mesec res začela računati in opazovati kdaj imam ovulacijo. Tako, malo sem se pogovorila, zdaj pa želim lahko noč in še lepše dobro jutro.Da bi vam sijal sonček in da bi se vsem pokazale tiste tako zaželjene:modri::roza::modri::roza::roza: in da bi vse poleti že imele :nosecka::nosecka:.
|
|
|
|