tabi -> RE: Zobki in duda (30.9.2008 21:41:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: tabi zobozdravniki pravijo da najkasneje do 1.5l je treba dudo ukinit Zobozdravniki pa definitivno ni res, da tako pravijo. Mogoče vaš, naša nikakor ne. Ko smo mi pri treh letih na sistematskega k zobarju uleteli z dudo v ustih, je rekla, da sploh ni panike, da tudi če gredo prednji zobki zaradi dude naprej, bodo šli po penehanju dudlanja zanesljivo nazaj. No, dudo smo imeli do 5. let ponoči, pa so zobje lepo v vrtsi. Nam je pa enkrat tudi en tobar rekel, da je bolje, da otrok spi z dudo v ustih, kot pa da ima med spanjem odprta usta. Nekaj v zvezi s tem, da to za ugriz ni dobro. Ko sem jas taprvega pri 20meseciih pripeljala k zobozdravnici tamal pa z dudo v ustih,raj ne povem kaj je začela komentirat raj upit ja kaka mama sem da fantu še kr dudo v usta tlačim,da ima vse zobe zanič,...blabla.fant pa ima zobe ful lepe zdaj pri skoraj 3letih se pa ni mogla načudit kake lepe zobe. Sam tko sem napisala kake traparije zobarji kvasijo,drugač pa jst osebno nimam nič proti dudam jo je imel tavečji in tudi tamala jo še imaa in jo bo imela dokler bo hotla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|