morango -> RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! (27.10.2008 23:06:09)
|
Ojla, da se na hitro javim, dokler Lena še zadovoljno spi tle zraven. Nisem čist sigurno, al spi že za čez noč al kaj. Mi smo pa šli na Primorsko čez vikend, k nonotu in noni. In mislim, da je Lena prav uživala, ko je bla v središču pozornosti (no, saj drugač je tud [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), pa lahko smo bli ful zunaj, ker je blo tako lepo sonce in prav toplo. Sem se malo bala, če bo ponoči kaj galamila al pa če bo kaj zamenjala svoje stare navade, pa zgleda, da jih ni. Prav pridno spi ponoči, enkrat se zbudi, hitro poje in zaspi nazaj. Je prav pridna pupika. Lena je pa čez dan kako urco v ležalniku, sploh ko je budna al pa v polsnu. Imam pa takega navadnega, zaenkrat loka še nimam gor. Pa je prav rada notri in se kar zamoti z opazovanjem. Se je pa zadnje dni parkrart naglas zasmejala. Zadnjič mi je blo prav čudno, je podirala kupček, jaz čakam in kar naenkrat en nov glasek. Najprej sploh nisem vedela, kaj dela. Pol jo pa obrnem in se prav na glas smeje. To je pa meni prav nor občutek, se mi zdi, da s tem tako aktivno komunicira. Tako lepo. Ma itak je tolk stvari na njej, ki me čist ganejo.
|
|
|
|