pf -> RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! (1.12.2008 10:23:10)
|
Gold fish ti kar ne zavidam te situacije. Pa ima tavečji daleč do šole? Vam povem, saj vse lepo in prav, samo tak včasih razmišljam, zdaj ko je potrebno te otročke prevažat sem in tja. Nas ni nihče in smo sami hodili v šolo in nazaj, pa smo se lepo naučili samostojnosti. Zdaj pa bi jih moral do nevem katerega leta voziti v šolo, pa hoditi po njih, saj ne rečem, če je tak daleč, da peš ne gre. Pri takih delovnikih kot jih imamo mi, je kar težko tole usklajevat. Pa vem, da v bistvu to kar šola zahteva, da ga nekdo pripelje in odpelje. No vsaj v našem kraju je tako. Zjutraj že pelješ, ampak je posledično bogo dete precej prehitro za pouk, pobrati ga pa ob pol petih v šoli recimo tudi ne moreš, ko prideš iz službe. V vsakem primeru rabiš nekoga ali mamo, očeta, da ti gre po otroka, če še partner dela tako dolgo. Pa bi še kar spreminjali naše delovnike, da bomo na koncu še manj z otroci, potem pa se čudijo, da se tepejo pred srednjimi šolami, če cele popoldneve gleda filme, sedi za računalnikom itd., ker mamce in atija ni doma. Malo sem dolgovezila, samo tak jaz razmišljam glede tega.
|
|
|
|