pf -> RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! (28.11.2008 13:41:28)
|
Kahlo medve sva imeli že dvakrat to težavo. Prvič je bil soor, ki se ni pozdravil z daktarinom, drugič pa očitno moj duschbad in lotion za telo z vonjem kokosa, ker ko sem to odstranila je začela zopet jest. Sem jo imela pri zdravniku takrat in je bilo vse ok. Pa tudi ker Ronja ni nek suhec, se ne rabiš toliko sekirat. Meni je P rekla, da včasih je pač tak dan ko ne poje toliko in me hkrati vprašala, če jaz vsak dan pojem isto. Saj bo jedla, očitno še ima malo rezerve. Brez skrbi. Naša ima komaj 5350 gramov, pa je bilo v sredo 3 mesece stara, tak da je tvoja babi kar pridna. Danes ima pač malo pavze. Če nima belega jezička, da bi imela soor, se sprosti. Počakaj jo, da te bo malo zafehtala za papico. Včasih smo mamice tak naštimane, da bi mogla deca na uro jest. Počakaj jo, da ti da znak, da bi jedla in ji takrat daj. Jaz sem rekla zadnjič P, da naša ne da znaka in mi je rekla, da sem očitno prehitra in res. Zdaj ji dam takrat, ko začne jokcat za papico, včasih pa sem si res mislila, da je dve in pol uri minilo, ali tri in da MORA jesti. Zdaj vidim, da je bilo to zmotno. Brez skrbi, vse bo dobro.
|
|
|
|