pf -> RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! (25.11.2008 8:56:33)
|
Meta če si mu dajala flaško šestkrat na dan se je Lovro verjetno navadil nanjo in mu ni več se za matrati na dojki. Ni pa 100 % da je to, to. Jaz sem imela Lano v petek pri pediatru, ker je jokala na dojki in to skoraj stalno, ko sem jo pristavila. Glede na to, da ni kazala bolezenskih znakov je pediatrinja nekak posumila na kozmetične preparate, ki jih uporabljam. Mleko za telo in duschbad imam od kokosa, pa roll on nek novi od nivea in nekaj od tega ji ni všeč, ker ni običajen vonj. Kokosov vonj je res kar močan in sploh nisem pomislila, da bi to lahko bilo to. Sedaj tega ne uporabljam in babika spet je. Sicer se smešno sliši, ampak jok je izginil. Otroček te pač voha in nekaj ji ni bilo všeč. Glede tega, da bi izgubila mleko zaradi med. sestre v porodnišnici je pa po mojem tako, da vsak stres škodi in to precej. Koliko pa te je razburila pa sama najbolje veš. Sigurno, da to ni bilo pozitivno v trenutku, ko si že tako utrujen in še ne veš najbolje sam kako boš dojil, ker je to zate vse novo. Ti ga kar dajaj na dojko še. Če ne bo hotel več, pač ne bo. Sicer pa dojila sta se, glavno pa je da sploh papca in da sta oba zdrava, vesela in zadovoljna. Držim pa pesti, da se še vsaj malo pocartka na dojki.
|
|
|
|